FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - OŢELUL, AZI, 20:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dragoş Grigore: "Sperăm să aducem suporterii la stadion prin rezultate"

Dragoş Grigore
Dragoş Grigore

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 28 august 2011 11:29

Fundaşul Dragoş Grigore crede că fanii vor fi alături de formaţia antrenată de Liviu Ciobotariu doar dacă Dinamo va avea rezultate.

"Lumea e supărată, nu convine nimănui ceea ce s-a întîmplat, însă va trebui să mergem mai departe şi să cîştigăm meciul cu Oţelul.

Linişte a fost mereu la echipă şi o să fie şi în continuare, indiferent de ce se va întîmpla la un meci sau altul şi indiferent de ce va spune lumea. Ne pare rău pentru noi, ne pare rău de suporteri, însă prin rezultate sper să îi aducem înapoi la stadion", a spus Dragoş Grigore la DigiSport.

Dinamo - Oţelul se va juca în această seară, cu începere de la ora 20:00, în direct pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
muie_gsp_tv
muie_gsp_tv  •  28 August 2011, 15:53
Postat de thelegend pe 28 August 2011, 15:01

Si ce sa vad la stadion ,niste ratati care n`au fost in stare sa se califice in grupe de 3 ani ...intalnind echipe cat de cat accesibile? RUSINEEEEEEEEEE!!!!

"cat de cat accesibile" ? poate vrei sa zici ca au intalnit numai pescari si bucatari anonimi... =))

thelegend
thelegend  •  28 August 2011, 15:01

Si ce sa vad la stadion ,niste ratati care n`au fost in stare sa se califice in grupe de 3 ani ...intalnind echipe cat de cat accesibile? RUSINEEEEEEEEEE!!!!

badeadorian
badeadorian  •  28 August 2011, 13:23

Imi pare rau dar nu pot sa spun decat un singur lucru : clubul Dinamo este blestemat . Nu ma injurati ca nu este vina actualilor suporteri si jucatori de ce a facut Dinamo in toata istoria clubului .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează