FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Dragostea pentru Rapid e mai presus decît banii: "Nu plec de aici! Aş refuza categoric Steaua sau Dinamo"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 11:30

Rapidul ocupă locul 16 în Liga 1 şi e tot mai aproape de retrogradare, însă unul dintre fotbaliştii crescuţi în Giuleşti declară că nu se gîndeşte să părăsească echipa chiar dacă Steaua sau Dinamo l-ar dori.

Andrei Drăghia, portarul de 24 de ani al giuleştenilor, nu se vede jucînd vreodată la Steaua sau Dinamo şi spune că vrea să rămînă la Rapid, deşi situaţia financiară nu este una tocmai bună.

"De mic mi-am dorit să joc pentru un singur club. Mulţi jucători din străinătate o fac, dar la noi în ţară este foarte dificil din punct de vedere financiar să joci pentru o unică formaţie. Am stat atîţia ani la Rapid încît mi-ar fi greu să plec, e deja un stil de viaţă pentru mine.

Nu mă văd plecînd de aici. Asta bineînţeles dacă mă voi ridica la nivelul aşteptărilor. Aş refuza categoric o propunere din Ghencea! Nici în Ştefan cel Mare nu m-aş duce. Sincer, nu mi-ar mai plăcea să joc fotbal dacă nu aş mai face-o cu sufletul", a spus Drăghia pentru Gazeta Sporturilor.

Andrei Drăghia a oferit un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre mai multe subiecte, printre care pe cine consideră cel mai bun portar al tuturor timpurilor, dar şi despre porecla pe care acesta a primit-o. Toate acestea le puteţi citi în ziarul Gazetei de astăzi sau în ediţia digitală!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
magura
magura  •  23 Noiembrie 2014, 17:45
Postat de bazileon pe 22 Noiembrie 2014, 23:51

Care oameni drepti? Alde Copos si angajatii sai (arbitri)? Ca fara asta Rapidul n-ar fi castigat nimic dupa revolutie. Atelierele Grivita? Ce sa insemne asta? Parca "galeria lu Rapid / n-a fost menbra"!!!

Cine vorbea... Pai daca nu erau comunistii la putere, nici dinamo si nici steoaia, nu castiga macar jumatate din trofee. Ciocu' mic cand se vorbeste despre RAPID!!!

bazileon
bazileon  •  22 Noiembrie 2014, 23:51
Postat de alone.against.all pe 22 Noiembrie 2014, 15:45

Rapid e un mod de viata ,Rapid e un spirit, vesnic viu, Rapid inseamna patima si daruire,dragoste si fericire, agonie si extaz ,Rapid inseamna Atelierele Grivita - CFR -Giulesti -Bucuresti -Romania . Rapid e-al nostru ,al oamenilor drepti...

Care oameni drepti? Alde Copos si angajatii sai (arbitri)? Ca fara asta Rapidul n-ar fi castigat nimic dupa revolutie. Atelierele Grivita? Ce sa insemne asta? Parca "galeria lu Rapid / n-a fost menbra"!!!

bazileon
bazileon  •  22 Noiembrie 2014, 23:48

Jos labele de pa Draghia! Lasati-l sa imbatraneasca la Rapid!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează