INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BULGARIA

Keşeru are probleme în Bulgaria » Atacantul se gândește să plece de la Ludogoreţ: "Mi s-a spus să o iau de la capăt"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 14:10

Claudiu Keşeru, 29 de ani, nu trece printr-o perioadă bună, nefiind titular la Ludogoreţ.

După meciul cu PSG, 1-3, Keşeru a anunţat că în iarnă va lua o decizie în privinţa viitorului său şi a lăsat să se înţeleagă că poate pleca de la formaţia bulgară.

"Nu ştiu dacă la mine se poate considera debut în grupele Ligii. Am jucat doar 5 minute. La pauză mă așteptam la altceva.

Eu anul trecut am fost golgeter și după ce m-am întors de la EURO mi-a spus că trebuie să o iau de la capăt, pas cu pas. Nu ştiu, o să văd ce se întâmplă şi voi lua o decizie la iarnă. Nu mă mulțumesc deloc cu această situație", a spus Keşeru la DolceSport.

Chiar dacă a anunţat că Alibec a semnat cu Steaua, Gigi Becali este decis să mai transfere un atacant, iar Claudiu Keşeru ar putea fi o soluţie. Becali l-a dorit pe Keşeru şi în vară, dar negocierile au căzut din cauza salariului pe care îl are atacantul, 60.000 de euro pe lună. Vârful a jucat la Steaua între ianuarie 2014 şi februarie şi 2015 şi a marcat 28 de goluri în 48 de partide, fiind unul dintre cei mai apreciaţi stelişti.

Keșeru are opoziție la Steaua și din cauza cuplului Reghecampf - MM Stoica, care n-ar mai dori să aducă la echipă fotbaliști care au mai evoluat în trecut la roș-albaștri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
sooos1ck
sooos1ck  •  29 Septembrie 2016, 16:18
Postat de zizu pe 29 Septembrie 2016, 14:56

alta petarda indopa la fcsb la maxim....apoi vanduta repede de becali ca mare vedeta....! fotbalul romanesc are doar de pierdut de pe urma manevrelor prodanilor si ale lui becali

Iti reamintesc faptul ca acest jucator a dat 2 goluri intr-un meci pentru Romania, in fata Danemarcei! Vorbesti ca gasca sub apa, copil necioplit si fara educatie!

cee43ja1
cee43ja1  •  29 Septembrie 2016, 16:17

cred ca cam visezi, stelbz.

sexilian
sexilian  •  29 Septembrie 2016, 15:51

CLAPAUGUL asta e hent, oriunde ar juca.......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează