FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Duckadam, Boroi și Cioloș, față-n față la 30 de ani de la câștigarea CCE: "Nu lăsați această echipă să moară!"

Foto: Raed Krishan +18   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 19:11

Helmuth Duckadam și restul generației Stelei din 1986, care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, a fost premiată la 30 de ani de la triumful în fața Barcelonei de către CSA.

Portarul care a scris istorie apărând patru lovituri de departajare a avut un discurs tăios.

"Mulțumesc domnului colonel Boroi, dar și domnului Gigi Becali care a înțeles că trebuie să particip la această manifestație. Am o rugăminte la domnul prim-ministru Cioloș: Nu lăsați această echipă să moară!", a spus Duckadam.

Inițial, Duckadam refuzase să fie prezent la evenimentul din această seară tocmai din cauza conflictului dintre CSA și Gigi Becali. Clubul Sportiv al Armatei și patronul Stelei n-au ajuns la un acord în ceea ce privește revenirea echipei de fotbal în Ghencea.

Steaua a pierdut la finalul anului 2014 sigla și numele în favoarea celor de la CSA, iar din acel moment suporterii roș-albaștrilor au refuzat s-o mai încurajeze pe Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
696253093853906
Ghita Florin  •  04 Mai 2016, 14:05

Da,are dreptate dupa cat se cheltuie ptr.,,vitamine la punguta'' nu merita nici macar sa moara,sa fie mumificata

adianghelescu
adianghelescu  •  04 Mai 2016, 12:23
Postat de Robert Damian pe 03 Mai 2016, 23:14

***

se vede dupa mecla cit de mult gandesti

adianghelescu
adianghelescu  •  04 Mai 2016, 12:22
Postat de Mihai Tanase pe 04 Mai 2016, 07:16

A fost o susa politico-miltara , cu politicieni de azi si activisti de ieri , cu miliitari de azi si de ieri , cu niste diplome si niste cupe de tinichea . Nu stiu daca si financiar au fost premiati cei de la Sevilla , dar totul a fost o mascarada in avantajul lui Boroi si al armatei , si asta pe banii statului , care n-are bani si legi , sa-i recompenseze cu o renta viagera , pe sportivii cu cea mai mare performanta din istoria sportului romanesc , dar are bani sa-i sponsorizeze pe Boroi si CSA . Totul a fost lamentabil . o defilare de politicieni si ofiteri care vroiau sa fie vazuti .

si de ce nu aorganizat marele finantator , marele umanist o aniversare adevarata iti spun eu de ce pentru ca el stie ca nu are nici o tangenta cu clubul armatei biruitor in 1986 el stie ca toti jucatorii din generatia lui 86 in afara de slugoiul duckadam sunt impotriva lui si nu apreciaza modul lui de manifestare iar lamentabil esti tu acolo a fost cu mici exceptii echipa de aur a stelei si nu *** ce ai fi vrut sa vezi cum acei fotbalisti adevarati inalta osanale marelui razboinic nu ai sa vezi lasa suporterii adevarati ai stelei sa se bucure de echipa lor de uar iar tu ramai la manele, antrenorul cel umflat, *** mimi si la mache

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează