FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Duckadam despre controversa Steaua '86 vs Dinamo '90: "De multe ori o echipă e mai bună, dar nu are rezultate!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iulie 2015 20:39

Președintele de imagine al stelei, Helmuth Duckadam, a vorbit despre controversa Steaua '86 vs. Dinamo '90, reaprinsă de Mircea Lucescu în Gazeta de azi.

"Dinamo '90 era mai valoroasă! Să-l scoateţi pe Hagi din contextul Steaua '86! El a venit mai tîrziu. De altfel, au existat numeroase comentarii în fotbalul european al acelui moment că Dinamo '90 avea şanse să ia Cupa Campionilor Europeni dacă nu se destrăma. Erau şapte jucători sub 21 de ani!", a declarat Il Luce.

Duckadam a comentat la Dolce: "Cel mai simplu e să vedem rezultatele, iar din acest punct de vedere nu există termen de comparație. De multe ori o echipă e mai bună, dar nu are rezultate. O echipa se identifică doar cu rezultatele pe care le obține".

Oficialul roș-albaștrilor a declarat că tehnicianul care a împlinit azi 70 de ani i-a marcat cariera: " Mircea Lucescu a fost antrenorul care m-a promovat la națională și primul mare jucător căruia i-am apărat un penalty cînd jucam la UTA".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1438446513151626
Reloterm Prowindows  •  01 August 2015, 16:07

Multe stele sunt pe cer care la un moment dat dispar si ajung la ***, dar DINAMO este unica si cei care tin cu aceasta echipa se mandresc cu: palmaresul, culorile. emblema,legendele etc. Noi dinamovisti suntem suporteri tot timpu si la bine si la greu. pe cand voi care va numiti fcsb-isti sunteti cu acea echipa doar in anumite momente ceea ce denota faptul ca voi nu va puteti numi suporteri. DINAMO pana la moarte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Iulie 2015, 11:00
Postat de rdanutz pe 30 Iulie 2015, 08:42

Zicea unu pe blogul personal, acu vreo 2000 (doua mii) de ani in urma: invingatorii raman in amintire, invinsii in statistici! Dinamo a ramas ... de caruta, nici macar in statistica. Cel mai dureros pentru catei este ca nici macar nu au avut sansa de a fi invinsi ...

esti paralel si perpendicular : adevaratii dinamovisti sunt foarte mandri cu Istoria, Traditia, Palmaresul si Culorile lor. sunt glorioase, mediocrule.

rdanutz
rdanutz  •  30 Iulie 2015, 08:42

Zicea unu pe blogul personal, acu vreo 2000 (doua mii) de ani in urma: invingatorii raman in amintire, invinsii in statistici! Dinamo a ramas ... de caruta, nici macar in statistica. Cel mai dureros pentru catei este ca nici macar nu au avut sansa de a fi invinsi ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează