FOTBAL  »  Superliga  »  7 MAI

Duckadam l-a ignorat pe Tudorel Stoica: "Nu mi-a răspuns la telefon, dar vreau să-i transmit asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 mai 2017 20:38

Tudorel Stoica, legendarul jucător al Stelei din anii '80, a vorbit despre petrecerea prilejuită de împlinirea a 31 de ani de la cucerirea Cupei Campionilor Europeni, la care Helmuth Duckadam, eroul de la Sevilla, nu va ajunge.

Fostul căpitan al Stelei a mărturisit că Helmuth Duckadam nu i-a răspuns la telefon în ultimele zile, dar a infirmat informațiile conform cărora ar exista tensiuni între unii jucători și fostul goalkeeper, în prezent președinte de onoare la FCSB

"Noaptea e un sfetnic bun, poate se mai gândește. Duckadam nu mi-a răspuns nici mie la telefon în ultimul timp. Noi suntem în relații bune cu el, nici Piți nu e supărat pe el.

Pe 7 mai la ora 14, la Hotel Intercontinental, vom organiza o masă, am vorbit deja cu 13 jucători din echipă. 

Nu este nicio dispută, CSA nu are nimic cu FCSB, vrem doar să se afle adevărul despre cum a dispărut echipa Stelei din Liga 1. 

Poate să vină oricine la această petrecere. Dacă Duckadam se supără pe Bărbulescu, chiar nu mai avem ce discuta. Toată lumea trebuie să înțeleagă că nimeni nu are nimic cu nimeni", a declarat Tudorel Stoica, la TV Digi Sport.

Citește și: Petrecere privată » Steliștii vor sărbători până la urmă 7 mai, dar într-un cadru restrâns. Ienei, dezamăgit de Duckadam: "Păcat că n-a mai vrut să organizeze"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
sasha8777
sasha8777  •  13 Aprilie 2018, 18:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  05 Mai 2017, 12:45
Postat de iosif_vs pe 04 Mai 2017, 23:17

***

tudorica trompetistul , frustratul frustratilor crapa de ciuda ca Gigi nu-l cheama si pe el la palat , pe unde au trecut la fel de frustratii lacatus , balint , piturca hotul ,bumbescu si alti fomisti care abia asteapta gamela de la armata , vai steaua lor , cu doua colturi...FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI , STEAUA CAMPIOANA 27 , iar voi aliniati-va frumos in frunte cu tudorica trompetistul , incultul , *** *** , nu la popota , ***, hai fuga, de *** ,numai gura e de voi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hanmocar
hanmocar  •  05 Mai 2017, 09:38

fituicarii SINT POSTASI , EI TRANSMIT , BAG SAMA .... !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close