FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC KOPER 1-0

Duckadam: "Lăcătuş trebuie să se bazeze în retur pe lotul actual, fără alt atacant"

Marius Lacatus
Marius Lacatus

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 08 februarie 2011 20:01

Helmut Duckadam a analizat prestaţia Stelei din meciul cu Koper şi spune că Lăcătuş trebuie să se bazeze pe lotul pe care îl are acum şi să nu mai caute alt atacant

 

"A fost un meci de angajament, bun în care ne-am creat mai multe ocazii. Nervii au cedat pe final probabil şi din cauza oboselii acumulate în cantonament.

Sperăm că echipa îşi va reveni în zilele următoare din oboseală. E normal ca Lăcătuş să fie nemulţumit de jocul echipei, dar sînt convins că în retur vom arăta cu totul altfel şi vom obţine rezultate mai bune.

Am înţeles că a căzut transferul lui Moraes şi cred că în perioada asta e foarte greu să mai aduci ceva. În plus, oricine ar veni are nevoie de o lună să se adapteze la echipă şi cred că Lăcătuş trebuie să se bazeze pe ce are acum", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  09 Februarie 2011, 09:39

Adu-i ma vreo doi trei pusti la echipa daca nu mai sunt bani de transferuri! Poate la 10 ani odata mai descoperiti si voi un Iordanescu, un Ilie Dumitrescu, un Dan Petrescu etc. Ce naiba aveti mintea asa de ingusta?

florin7733
florin7733  •  08 Februarie 2011, 20:22

ducase draq echipa asta care mai calca la meci !!! ciobane sa shti ca te mai urasc inca 1000 de oameni pentru transferul lui Stancu si postul lasat neacoperit.

luxes
luxes  •  08 Februarie 2011, 20:19

s

Vezi toate comentariile (3)
Comentează