FOTBAL  »  Superliga  »  DISTINCȚIE

Duckadam se revoltă: "N-am primit titlul de cetățean de onoare al municipiului București, stați liniștiți!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 21:20

Consiliul General al Capitalei anunța la finalul anului trecut că Helmuth Duckadam a primit titlul de "Cetățean de onoare al municipiului București", însă fostul mare portar neagă acest lucru.

Președintele de imagine de la FCSB a scris pe contul său de Facebook că n-a primit niciodată această distincție.

"În decembrie 2017, toată mass-media anunța că Helmut Duckadam va primi titlul de Cetățean de onoare al municipiului București. Imediat, au apărut destui contestatari (din invidie, din răutate, ce mai contează). Azi, vreau să-i liniștesc pe toți. Nu am primit acest titlu și nici nu am fost contactat vreodată de cineva în acest sens", a scris Duckadam.

Pentru cele patru penalty-uri consecutive apărate în fața Barcelonei, Duckadam a intrat și în Cartea Recordurilor, iar în 2008 a fost decorat cu Ordinul Meritul Sportiv pentru rolul avut în câştigarea Cupei Campionilor Europeni de Steaua, în 1986.

Duckadam, 58 de ani, a evoluat pentru Steaua din 1982 până în 1986, când a fost nevoit să se retragă la doar 27 de ani din cauza unei operații suferite la brațul drept, pentru vindecarea unui anevrism.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1603333626579973
Mircea Deca  •  22 Februarie 2018, 13:21

ca sportiv ,merita titlul...........dar ca om ............................

1662531363757775
Adrian Dorin  •  22 Februarie 2018, 10:51

STATUI.., RENTE VIAGERE.., OAMENI DE ONOARE.....NISHTE *** SI NISHTE OAMENI DE OROARE ..NESIMTZIRE MAXIMA......ROMANIA VA DAT ; CASA , MASA , SALI DE ANTRENAMENT , TRANINGURI , ADIDASHI , CANTONAMENTE , BAI..MULTZI MULTZI BANI.....VOI CHIAR ATAT DE NESIMTZITZI SUNTE-*** SA NU MERITE TZARA ASTA SI SUPORTERI MACAR OARECE INDARAT..?? HAGI A FACUT ACADEMIE..? A FACUT-O TOT PENTRU EL....N-ARE NICI O TREABA CU...CE I-A DAT RMANIA LUI SI VOUA TUTUROR " MARI CAMPIONI "..NOI V-AM FACUT MARI CAMPIONI.....NOI AM MUNCIT SA AIBA TZARA BANI SA VA IMBRACE SI PLATEASCA....SI TRIMTA LA..OLIMPIADE..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  22 Februarie 2018, 09:13

Bai ziaristule sa știi și tu ca nu au fost penalty URI ci lovituri de departajare de la 11 m

Vezi toate comentariile (7)
Comentează