FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam: "Era nevoie de un portar, dar nu din cauza evoluției lui Vlad din meciul cu Dinamo"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 februarie 2018 17:23

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, nu e de acord cu Gigi Becali, care l-a criticat pe portarul Andrei Vlad după meciul cu Dinamo, scor 2-2, și a transferat un nou goalkeeper în persoana lui Cristi Bălgrădean.

"Eu luam un portar, cum am spus, cu câteva etape înainte. Atunci am zis că Steaua mai are nevoie de un portar, pentru că suntem angrenați în trei competiții și era o ocazie, atunci, bună, pentru că puteai să iei un portar liber de contract. Mă refer la un portar care avea anumită experiență în Divizia A și câștigase un campionat. (n.r. Victor Râmniceanu).

Lumea n-a fost de acord cu mine și atunci sigur că ce aș mai putea spune acum? Până la urmă s-a dovedit că este nevoie de încă un portar. Dar nu cred că era nevoie de un portar din cauza evoluției lui Vlad din meciul cu Dinamo. Spun asta pentru că el făcuse un meci fantastic de bun cu Lazio", a spus Duckadam, la TV Digi Sport.

"Trebuia avut în vedere, în momentul când a ajuns la Steaua, că el avea un singur joc, cu Viitorul la nivelul Ligii 1. Eu când am venit la Steaua aveam vreo 70 de jocuri în Divizia C, B. Vlad are o lipsă de jocuri, în primul rând. El n-are experiență, băiatul, dar este de viitor. Este un băiat foarte bun" Helmuth Duckadam

9 meciuri
a jucat Andrei Vlad în acest sezon pentru FCSB în toate competițiile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
manty_one
manty_one  •  20 Februarie 2018, 20:30

In opinia mea cred ca Duckadam are dreptate,nu poti pune presiune mare pe acest copil, dupa ce l-au vandut pe Nita,FCSB avea nevoie de inca un portar daca vrei sa castigi campionatul,e posibil ca ptr Balgradean asta sa fie o buna oportunitate ptr a isi arata adevarata valoare!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  20 Februarie 2018, 19:41

sllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuugadammmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează