FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam și Ilie Dumitrescu l-au pus la colț pe Dennis Man! "O declarație copilărească!" + "Cu 6 goluri, unde să pleci?"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 21:19

Ilie Dumitrescu și Helmuth Duckadam au comentat declarațiile lui Dennis Man, care a anunțat că se gândește să joace în viitor într-un campionat puternic. Cei doi l-au taxat imediat pe fotbalistul transferat de la UTA. 

"Este o declarație copilărească. Dennis Man, să joace cel puțin doi ani meci de meci la Steaua și abia apoi să se gândească la un transfer în străinătate. După ce joci bine patru-cinci meciuri, nu te poți gândi să pleci afară.

Eu nu-i pot comanda lui acum, decizia este la el, dar poate pății ca alții, care au procedat la fel și s-au întors în campionatul nostru cu coada între picioare", a spus Duckadam la TV Digi Sport.

”Cu şase goluri, unde să pleci? El dă un gol cu Voluntari, dă în Cupă, cu nu ştiu cine, mai încearcă o scăriţă, asta îl face să se transfere? El nu are cifre să facă pasul afară. Pentru asta e nevoie să devină titular indiscutabil în echipa naţională", a spus Ilie Dumitrescu.

CE A ZIS MAN:

"Cea mai mare dorință e să ajung într-un campionat puternic, dar până atunci trebuie să îmi fac treaba bine și să demonstrez că sunt un jucător valoros. Îmi place Cristiano Ronaldo, dar nu am un idol".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Decembrie 2017, 14:37

Man deja vad ca sufera de sindromul baiatului de la tara venit la Bucuresti pe cateva mii de euro salariu. Pun pariu ca deja si-a luat o masina "de smecher" cu bani de la banca..

854605894625108
Silviu Apostol  •  06 Decembrie 2017, 13:44

Niste comentarii de doi lei ! Copilul si-a marturisit visul si nu ca vrea sa plece acum !

ares123
ares123  •  06 Decembrie 2017, 10:19
Postat de Patraulea Trandafir pe 05 Decembrie 2017, 22:01

Pe Tase o să-l vândă ciobanul pe olx ... Că , într-adevăr mai prost , mai trișor și mai grețos nu există , mă ...

Asta e macar de olx, aia de la dinamo nici la obor pe taraba nu merg pusi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează