FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 20:30, DOLCE, DIGI, LOOK, GSP.RO

Duelul superlativelor în prima etapă din play-off! Cel mai bun atac vs. cea mai bună apărare

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 09:05

Primul derby din play-off, Steaua - CFR, duminică, de la ora 20:30, se anunță unul spectaculos. CFR Cluj a avut cel mai bun atac din sezonul regulat, cu 42 de goluri marcate!

Gruparea ardeleană a înscris în fiecare deplasare din această ediţie de campionat, în 7 dintre cele 13 jocuri disputate pe teren străin punctând de cel puţin două ori.

În schimb, Steaua a împărţit prima poziţie cu Viitorul în clasamentul privind cele mai puţine goluri încasate în cele 26 de etape scurse până acum, ambele cu doar 22 de goluri primite.

Chiar dacă au o singură victorie în meciurile oficiale din 2017, steliștii au suferit o singură înfrângere în ultimele opt jocuri din campionat.

S-a întâmplat la Giurgiu, în decembrie anul trecut, atunci când trupa lui Șumudică s-a impus 1-0. Vești bune sunt și pentru clujeni. Aceștia sunt neînvinşi pe prima scenă din 17 decembrie 2016, când au pierdut cu 1-2 în faţa celor din Voluntari.

Vezi în ediția tipărită de azi a Gazetei Sporturilor și în Gazeta Digitală cum au marcat golurile cele două formații în acest sezon.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  10 Martie 2017, 10:28

va fi un Blat Scirbos cu *** de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează