FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Dumitru Dragomir a fost prezentat oficial la Voluntari! Vrea jucători de la Steaua, anunț surpriză despre noul antrenor + avertisment pentru Hagi

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 12:20

Dumitru Dragomir a fost prezentat azi în funcția de președinte de onoare la FC Voluntari. Primarul comunei a anunțat că acesta nu va primi nici un salariu, pentru că nu a acceptat să primească bani.

"Am acceptat această funcție pentru realizările de aici. Am vizitat tot ce s-a construit aici. Totul este la legislația actuală, printre puținele cluburi care sînt la cele mai înalte standarde.

Mi s-a zis că eu voi coordona totul. Dacă ceva merge prost, vina este a mea. Eu i-am zis primarului că e nevoie de 2-3 jucători de valoare. Să vedem ce facem și cu antrenorii!

Conducerea luase o măsură aseară, îl dăduse afară pe Mulțescu. Primarul mi-a zis că îl pot readuce. O să văd ce o să fac. L-am avertizat pe primar că e posiibl să retrogradăm, deși eu mă zbat să rămînem.

Șase cluburi m-au vrut. Eu îi zic domnului primar că 18 ani n-am luat nici un ban de la LPF, iar cînd mi-au dat foarte mulți bani, m-au mai ținut puțin și m-au dat afară. Sper să nu fie și aici așa.

Nu cunosc prea mult echipa din Liga 1 și Liga a 3-a, dar la copii îi știu foarte bine. Sînt foarte talentați. Eu m-am uitat mai mult meciuri de copii și juniori", a zis Dragomir la conferința de presă. 

...despre viitorul antrenor: "49% aș dori să-l opresc pe Mulțescu. Trebuie să am o discuție cu el, să văd ce are în cap. Eu nu-l știu foarte bine pe Mulțescu, n-am lucrat cu el. Dar o să văd".

...despre transferuri: "E apropiat de unii patroni, e rudă cu unul dintre ei care îmi e și prieten (n.r Gigi Becali). Poate îi dă și lui niște jucători. Cu bani puțini și cu o inteligență bună cred că pot să aduc ceva. Am nevoie de primar ca să aduc 2-3 jucători de valoare".

...concurență lui Hagi: "Toți jucătorii de sub 15 ani îi iau. Unde o să fie un tînăr talentat în țara asta, îl aduc aici. Sînt concurentul lui Hagi". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
antalmihai
antalmihai  •  22 Ianuarie 2016, 19:36
Postat de kilimanjaro pe 22 Ianuarie 2016, 18:57

voluntari- viitura-fc s@tra. Se reface coperativa comunista. Analfabetii de ieri, infractorii de astazi :)))))

NU PROST,UN NENOROCIT,UN NESIMTIT,SI ESTE PUTIN SPUS!!!DE FAPT UN INFRACTOR!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  22 Ianuarie 2016, 18:57

voluntari- viitura-fc s@tra. Se reface coperativa comunista. Analfabetii de ieri, infractorii de astazi :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1556907991297571
Simona Rosu  •  22 Ianuarie 2016, 18:54

DNA!!!!!!!!! E normal ca banii contribuabililor sa fie astfel cheltuiti???? DNA!!!!!!!!! Asta-i o noua metoda de a fura bani afirmand public ca nu se da niciun salariu si ca anumite persoane (Dragomir, Marica ) lucreaza gratis. DNA!!!!!! Ce dracu ne facem cu astia?????? DNA!!!!!!!! Unde sa plangem?????

Vezi toate comentariile (23)
Comentează