FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Dumitru Dragomir analizează lupta la titlu: ”Steaua are echipa mai bună, dar la CFR e mai mult profesionalism”

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 octombrie 2014 21:39

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a vorbit despre lupta la titlu în acest sezon al Ligii 1, numindu-le pe Steaua şi pe CFR Cluj drept principalele candidate la cîştigarea trofeului.
”Sînt şanse 50-50. Steaua are echipa mai bună, dar la CFR e mai mult profesionalism. Paszkany şi Mureşan ştiu foarte bine ce trebuie să facă. Şi Argăseală e un conducător bun, dar nu poate să le facă pe toate. Ca lot, Steaua e favorită. Şi dacă faci o echipă din jucătorii adversarelor, nu o să fie peste Steaua”, a spus Dumitru Dragomir la Look Plus.

După nouă etape, Steaua şi CFR se află pe primul loc la egalitate de puncte, 22, şi cu acelaşi golaveraj, +4, ”roş-albaştrii” avînd însă un număr mai mare de goluri marcate. În meciul direct, campioana s-a impus la Cluj cu 1-0, gol Tănase.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (76)
cfrclujole
cfrclujole  •  01 Noiembrie 2014, 14:19

Forta CFR!

cfrclujole
cfrclujole  •  01 Noiembrie 2014, 14:16
Postat de c24 pe 06 Octombrie 2014, 02:09

@mplttev, tu ai spus ce ai spus inainte sau dupa meciul cu Gaz Metan Medias? Gol cu mana si cate si mai cate... nu ti-e un pic rusinica?

Ala inca n-a coborat din copac. Ce sa zica si el?

c24
c24  •  06 Octombrie 2014, 02:09
Postat de mplttev pe 04 Octombrie 2014, 07:52

2 echipe avantajate clar de arbitraj. Au cotizat mult la fluierași atât Clujul cât și Steaua, dar se văd și rezultatele. Bravo lor. Trebuie să trăiască și oamenii ăia binișor că federația le dă 200 de euro pe meci, bătaie de joc!

@mplttev, tu ai spus ce ai spus inainte sau dupa meciul cu Gaz Metan Medias? Gol cu mana si cate si mai cate... nu ti-e un pic rusinica?

Vezi toate comentariile (76)
Comentează