FOTBAL  »  Superliga  »  SUGESTIE

Dumitru Dragomir atacă dur FRF după greșelile de arbitraj din ultima vreme: "Mi se pare o jignire foarte mare"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 aprilie 2015 19:29

Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, știe cum pot fi oprite greșelile de arbitraj, care au pornit un scandal monstru în Liga 1. 

"Greșeli sînt peste tot, nu doar în fotbal, ci în toate domeniile de activitate. La noi în România, bagi bani ai fotbal, nu bagi, nu ai fotbal. De cînd sînt eu în fotbal aud numai de greșeli de arbitraj. Mai bine să pună un ecran mare pe fiecare stadion și să se uite acolo.

Totul pleacă de la FRF. Cum să-l delegi pe Kovacs la Tîrgu Mureș cu CSU Craiova? Trebuie să fii un om nebun sau să vrei răul Comisiei de Arbitri. Cînd am mărit baremurile, au dispărut arbitrajele proaste.

Lui Vassaras de la CCA trebuie să i se dea repede papucii. Să-l ai pe Crăciunescu și să-l aduci pe Vassaras mi se pare o jignire foarte mare", a spus Dumitru Dragomir la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
dincolodenori
dincolodenori  •  22 Aprilie 2015, 07:04
Postat de rangers94 pe 21 Aprilie 2015, 23:52

Alpine sa dea Dumnezeu sa te intalnesti cu Samael si Lilith .

Hategan a arbitrat Steaua vs CSU Craiova si au fost probleme .....bai AZOR mai citeste si tu presa ,urmarete meciurile si apoi posteaza.

rangers94
rangers94  •  21 Aprilie 2015, 23:52
Postat de valiza.epo pe 21 Aprilie 2015, 20:42

Nea Mitica, dar cum se facea ca la meciurile FCSB cu CFR Cluj era trimis, aproape totdeauna, STELISTUL Tudor?!? Era schimbat cateodata de STELISTUL Coltescu sau de STELISTUL Hategan. Niciodata altul!!! Acum l-ai vrea iar pe Craciunescu sef la arbitri... De ce? Pentru ca nu are globule rosii in sange ci stelutze rosh-halbastre?!?

Alpine sa dea Dumnezeu sa te intalnesti cu Samael si Lilith .

vladutz13
vladutz13  •  21 Aprilie 2015, 23:20

Asa cum a fost o jignire un deceniu sa te avem pe tine Dragomire sef la LPF cand orice vagabond de pe strada era mai bun.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează