FOTBAL  »  Superliga  »  DNA

Dumitru Dragomir, audiat azi la DNA » Ce a declarat fostul șef de la LPF

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2018 15:22

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a fost astăzi audiat la DNA, timp de patru ore.

Dragomir a fost audiat ca martor, dar nu a vrut să dea detalii legate de dosar, spunân doar că are legătură cu fotbalul.

"După cum vedeți sunt fără avocat. Am fost chemat ca martor într-un dosar despre care nu am voie să vorbesc. Da, legat de fotbal, cu oameni noi și oameni vechi! Vă spun să fiți sănătoși că nu pot să vă spun nimic. Toată lumea să se teamă. Vii martor și poți să ieși inculpat sau vii inculpat și ieși condamnat", a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Hotnwes.

În august 2017, Dumitru Dragomir a fost trimis în judecată de procurorii DNA, fiind acuzat de luare de mită și complicitate la spălare de bani. Conform DNA, Dragomir ar fi pretins 3,5 milioane de euro de la Ioan Bendei, la acea vreme administratorul RCS&RDS SA, "în scopul atât de a îndeplini, cât și de a nu îndeplini acte privitoare la îndatoririle sale de serviciu, precum și de a îndeplini acte contrare acestora".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează