FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dumitru Dragomir, convins de valoarea lui Stanciu: "Merită de toate! E tare de tot!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 11:41

Nicușor Stanciu este într-o formă de zile mari, fapt ce a atras atenția marilor cluburi europene. Președintele de la FC Voluntari, Dumitru Dragomir, a vorbit despre prestațiile atacantului Stelei, dar și despre pretențiile financiare ale lui Gigi Becali în cazul unui eventual transfer.

"Stanciu e cel mai bun fotbalist român la această oră. Merită tricoul cu numărul 10, merită și mai multe lovele, merită de toate. E fotbalist tare de tot!

Părerea mea, că dacă îl mai ține Steaua jumătate de an și joacă titular, joacă și în cupe europene, atunci va valora bani mulți, pentru că peste tot în lume este o criză de fotbaliști de valoare extraordinară, cum nu a fost în ultimii 20 de ani", a declarat Dumitru Dragomir pentru Dolce Sport.

Nicușor Stanciu a marcat golul victoriei (1-0) în meciul amical disputat de România împotriva Lituaniei, la Giurgiu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează