FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Dumitru Dragomir critică starea fotbalului românesc: "Nu se poate trăi în această atmosferă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 10:58

Fostul preşedinte al LPF a vorbit despre starea în care se află fotbalul românesc şi despre motivele pentru care echipele din Liga 1 au probleme.

”Nu se poate trăi într-o astfel de atmosferă. Din cauză că nu mai sînt bani, nu mai sînt nici performanţe. Mulţi patroni au venit în fotbal pentru a îşi face imagine iar alţii pentru a cîştiga bani. În fotbal se trăieşte periculos . Eu nu am de gînd să mă mai întorc în fotbal, la nici un club.

Mai sînt mulţi patroni de arestat. Sînt echipe cu probleme în tot fotbalul românesc, pentru că majoritatea patronilor sînt la închisoare iar restul sunt cercetaţi”, a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:04
Postat de plischi pe 26 Noiembrie 2014, 14:51

"mai sunt multi patroni de arestat", zice ciob de oala sparta!!

ca sa vedeti si voi...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:03
Postat de sakamoto pe 26 Noiembrie 2014, 17:52

Mai putin timp si DNA-ul il va scutura pe marele Mafiot:Mircea Sandu. Suma pe care jefuit-o in peste 20 de ani de conducere autocrata, a fotbalului romanesc-el si echipa lui- bate undeva la 1 miliard de euro! Mama mia! Onorabila societatea! Hai DNA! Fa dreptate, la Bulele cu Mafiotii! Averile confiscate!

asa sa fie. sa dea Domnul.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:03

asta vorbeste de arestari de parca el e Fecioara Maria ! pe bune, sa moara caii lui hector, cineva cred ca doarme in pat cu dragomir asta. porkul asta infect apare zi de zi, desi nu mai are treaba cu fotbalul decat via DNA ! si totusi, aberatiile lui murdaresc vietile romanilor, zi de zi ! rusine !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close