FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dumitru Dragomir, declaraţie dură după plecarea lui Dinu Gheorghe de la Rapid: "Îl doare undeva de CV! Acolo nu mai e nimic"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 22:10

Fostul preşedinte LPF, Dumitru Dragomir, se aştepta ca Dinu Gheorghe să plece de la Rapid. Acesta e convins că giuleştenii nu se mai pot salva de la retrogradare. 

"Eu am zis că dacă Dinu Vamă stă pînă în vară la Rapid, o să fac tot ce vreţi. Sau dacă o scapă de la retrogradare. Acolo, la Rapid, nu mai e nimic!

Poate nu şi-a dat seama din prima Dinu Gheorghe, dar şi-a revenit. Ca să poţi salva Rapidul ai nevoie de 30 de milioane de euro. Banii ăştia nu-i mai are nimeni în ţară.

Dinu şi-a luat salariu de 10.000 de euro pe lună. Dacă şi-a luat, dacă nu, a plecat. Îl doare undeva pe el că e o pată în CV. Iese la pensie în 2-3 ani de zile şi vrea să fie sănătos.

Eu am o impresie foarte bună despre el. Poate doar Ţiriac să mai poată salva Rapidul, dar nu se bagă nimeni la aşa eva. Cine mai dă garanţii la fotbal? Singura garanţie în fotbal e puşcăria.

Un prost mai mare decît Copos nu o să găsească niciodată Rapidul", a zis Dragomir la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
cipet
cipet  •  21 Ianuarie 2015, 09:52

marile companii farmaceutice il cauta disperate pe nea mitica,atata venin cat are omul asta ar salva mii si mii de vipere.poate un loc racoros ar mai potoli delirul acestui neispravit.

sexilian
sexilian  •  20 Ianuarie 2015, 20:57

zgaila spanzurate sa razi de noi nu de alta da nu auzi duba,omoarate sa scapi liber la CV

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  20 Ianuarie 2015, 12:23

Rușine, mai p.o.r.c.i.l.o.r! E vorba de dinu si patronu', in primul rând! Mai vrea cineva ...U.E.? Sa fie primit...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează