FOTBAL  »  Superliga  »  BANI

Dumitru Dragomir, dezvăluiri de senzație! Rapid și Universitatea Craiova au stat la mâna lui: "Le-am dat bani"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2016 15:44

Dumitru Dragomir anunță că s-a implicat chiar și el în salvarea unor echipe precum Rapid și Universitatea Craiova. Ambele au ajuns să aibă mai probleme. 

”Cu Rapidul este terminat totul, îmi pare rău să spun asta. Rapid este o stare de spirit nu o echipă de fotbal. Nu se poate să distrugi o stare de spirit. Rapidul are zeci de mii de susținători.

Nici Petrolul nu trebuia să fie lăsată să ajungă la faliment. Aceste echipe sunt de tradiție. Cei de la guvern sau cei din conducerea fotbalului românesc trebuiau să intervină, să-i ajute cu un împrumut.

Pe Rapid eu am salvat-o, le-am dat 200 și ceva de mii de euro, pe Craiova eu am salvat-o. La mine era frecventă treaba asta. Eu făceam împrumut la bancă și le dădeam lor bani. Pe vremea mea nu se întâmpla așa ceva”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
borat101
borat101  •  02 August 2016, 12:09

A inceput asta sa vorbeasca despre caracatita infecta care a infiintato? Cica a dat bani la cluburi, a dat bani ca stia cum sa ii recupereze, cu meciuri trantite. HALAL "ajutor" ... HALAL "fotbal" ..etc..etc...

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  02 August 2016, 02:50

Bla bla...orice, numai să nu ajungi la "mititica".Ți-e o frică de "brutărie"...dar tot acolo o să ajungi.

florisking
florisking  •  02 August 2016, 01:00
Postat de ion.ionescu pe 01 August 2016, 17:36

Când nu ştii ceva, nu te bagi în discuţie ! Chelu' avea toate conturile blocate, caz în care se pot încasa bani doar pentru salarii. La FC UC erau salarii neplătite şi de 9 luni ! Mitică i-a virat în avans 400.000 euro din drepturile tv, să lichideze. Chelu' cel cinstit a comunicat la LPF un alt cont, neblocat de ANAF, a ridicat banii iar jucătorii n-au văzut nimic din salarii ! Prostia lui Sandu şi Dragomir a fost că nu i-au convins pe jucători să devină liberi de contract iar Chelu' rămânea...cu freza în mână...Oare, de ce nu a cerut despăgubiri de la Steaua, Dinamo sau Astra ? Doar pretinde că a fost păgubit la preţ de Real Madrid ! Fie încasase bani ocolind sechestrul ANAF (v. dosar DNA), fie ştia că va rămâne şi fără chelie dacă se pune cu cine nu trebuie...

esti varza!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close