FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Dumitru Dragomir: "Dinamo are faţă de campioană, dar nu şi de Champions League"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2009 00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a ieşit din stadionul Ghencea extrem de dezamăgit de calitatea derby-ului Steaua-Dinamo 1-1:

"Meci mai prost ca ăsta nu am văzut demult. Nu mi-a plăcut nimic. Dinamo are faţă de campioană, dar nu şi de Champions League. Poate avea, doar dacă are şi bani", a spus Dumitru Dragomir.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a ieşit din stadionul Ghencea extrem de dezamăgit de calitatea derby-ului Steaua- Dinamo 1-1:

"Meci mai prost ca ăsta nu am văzut demult. Nu mi-a plăcut nimic. Dinamo are faţă de campioană, dar nu şi de Champions League. Poate avea, doar dacă are şi bani", a spus Dumitru Dragomir.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
 •  09 Mai 2009, 10:54

Va duceti in europa sa fiti rusinea romaniei !!!

 •  09 Mai 2009, 01:42

Este o mare rusine faptul cum s-a prezentat Dinamo astazi!Inca odata Rednic dovedeste ca nu are nicio treaba cu meseria de antrenor!Steaua era de batut,dar cu cine:cu penibilii de Moti,Izvoranu,Cristea,Torje,Mitea,Niculae?? :((

 •  09 Mai 2009, 00:58
Postat de dinamo_fan pe 09 Mai 2009, 00:52

pai la noi se moare de foame pe la sate hai. venim dupa 40 de ani de comunism si inca 20 de postcomunism. suntem cu 200 de ani in spatele europei de vest si crede-ma stam pe loc (ca sa nu zic ca regresam). de unde sa ai banii astia ? pt noi fotbalul e un hobby de weekend. mai vezi un gol, mai vezi o pasa. noi nu avem puterea financiara sa ne pastram pt noi valorile daramite sa mai si cumparam de afara.

Nu trebuie sa am eu sau oamenii de la sate banii astia. Abramovici a avut 20 de miliarde si a investit in Chelsea vreo 2. Becali se lauda ca are 1 miliard. Daca era asa bun cum e in declaratii, punea la bataie nu 30 (din care si-a recuperat 20 din banii de la UEFA din ultimele 3 participari in UCL), ci 100. Si face pe eroul. Uite ca ucrainienii tot in conditiile noastre au trait si traiesc, dar au bani sa cumpere bine, profesionist. Brazilieni de 20 de ani de 100 de ori mai buni ca Dayro.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează