FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Dumitru Dragomir e tranşant: "Dacă Becali pierde procesul cu Armata, nu mai este nicio dreptate pe pământul ăsta" + pe cine vede favorită în lupta pentru titlu

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 21:29

Dumitru Dragomir i-a luat apărarea lui Gigi Becali în războiul cu Armata şi a vorbit despre favoritele la câştigarea titlului în Liga 1. 

...despre lupta la titlu: "Craiova are stadion, are antrenor, dar nu cred că are echipă de titlu. Are suporteri tari de tot. Doar două echipe se pot bate la titlu: FCSB şi CFR Cluj. Steaua are de toate. Are doar jucători valoroşi. Îşi face şi o bază sportivă fără egal în Europa. Nu am vorbit cu Gigi de 6,7 luni de zile. Am fost la un meci de juniori pe un teren sintetic. Am văzut hotelurile, cantinele, terenurile cu iarbă sintetică, sală de forţă. Totul pe zeci de hectare. Toate astea în Bucureşti".

...despre conflictul dintre Becali şi CSA: "Dacă Becali pierde procesul cu Armata, nu mai este nicio dreptate pe pământul ăsta. Toată lumea vrea să îi ia banii. Vor să îl ardă. Aşa l-au băgat şi la puşcărie, nevinovat. Nu-mi place cum conduce clubul, dar îl apreciez. Multe lucruri nu sunt ok. E jucăria lui. Nu îi va fi uşor. Nu îi place să piardă", a declarat Dumitru Dragomir la TV Telekom Sport. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (68)
mosvasile
mosvasile  •  17 Ianuarie 2018, 15:06

Nea Mitica s-a zaharisit de tot! O fi uitat ca Becali l-a denuntat la parchet, pentru comisionul la contractul cu RCS RDS ? Dupa ce mai intai l-a santajat ca -din drepturile de televizare-echipa lui sa primeasca "partea leului",adica jumatate-indiferent de locul ocupat-pe motiv ca numai echipa lui ar face audienta?Cu toate ca impaciuitorul Mitica,. i-a zis ca asa ceva nu se face nicaieri in Europa?Si acuma se apuca sa-l "caineze"pe banditul ala!

atentu
atentu  •  17 Ianuarie 2018, 14:43
Postat de Soos Vilmos pe 17 Ianuarie 2018, 11:52

Continui sa cred ca gsp este gazeta de perete a puscariasilor din fotbal ( si nu numai).

Ce nu fac unii pentru bani ...!

194362334230310
Robert Damian  •  17 Ianuarie 2018, 14:25
Postat de Livi Andrei pe 17 Ianuarie 2018, 12:32

Si inca ceva prostalaule! Un club de fotbal, nu este un obiect ca sa-l compari cu o masina sau cu o simpla afacere. Un club de fotbal este creat pentru suporteri, iar acei suporteri in afara faptului ca platesc bilete si fac audienta la tv (din care ciobanul tau incaseaza cascaval), mai investesc si sentimente, pasiune, nervi, bucurii, suparari, timpul care nu se mai intoarce niciodata si multe altele pe care un gigist fara neuroni, nu le va intelege niciodata!

La fel:::VAI DE CAPUL TAU!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (68)
Comentează
Close