FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Dumitru Dragomir face o previziune surprinzătoare: "El va fi preşedintele FRF, totul se va întîmpla în maximum un an de zile"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 12 octombrie 2014 19:48

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, este tot mai contestat în ultima perioadă, iar Gică Hagi sau Daniel Prodan nu s-au ferit să spună că nu vor mai fi alături de echipa naţională cît timp Burleanu este la şefia fotbalului românesc.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, vine cu o afirmaţie surprinzătoare:

"Preşedintele Federaţiei Române va fi Gică Popescu, totul se va întîmpla în maximum un an de zile. Ascultaţi bine ce vă spun!", a spus Dumitru Dragomir la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  13 Octombrie 2014, 14:31

1.GP a greşit că a acceptat asocierea cu Giovanni, pt. că acesta nu mai avea intrare în fotbalul spaniol. 2.Apoi, a fost naiv, crezând în asigurările că "e în regulă", că banii erau impozitaţi în Turcia. Când a înţeles, a plătit impozitul şi s-a rupt de Giovanni. 3.Reaua sa intenţie nu au găsit-o nici procurorii, care i-au cerut pedeapsă cu suspendare. A tăcut, să nu-l înfunde pe G. 4.Pedeapsa sa a fost exagerată la comanda lui Băse, pt. a evita un infringement UE pt. Justiţie. Nume mare şi convingător ! 5.Pică TB, va fi rejudecat/amnistiat şi va câştiga la CEDO ! Ţine mult la imaginea lui şi nu se va lăsa...6.Burleanu nu e văzut bine la UEFA şi FIFA, Naşu' da ! Mitică ştie ce spu

cipet
cipet  •  13 Octombrie 2014, 10:42

'' ......... totul se va întîmpla în maximum un an de zile" si nea mitica va ajunge si el la "brutarie"

mvradulescu
mvradulescu  •  13 Octombrie 2014, 09:27

D-le Dragomir, dacă dl. Gică Popescu nu era candidat cu șanse maxime de a câștiga alegerile la FRF, ar fi fost și acum în libertate. "Jocurile de glezne" pe melodia ariei politice au dat rezultatele care se văd ! Numai meciurile nu le mai vedem la televizor, cu contribuția decisivă a "urmașului" dumneavoastră. Nu mai aruncați proorociri ca cele din declarația asta, că riscați să-i prelungiți detenția d-lui Popescu !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează