FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - STEAUA 1-0

Dumitru Dragomir: ”Istvan Kovacs a vrut să îi ajute pe cei de etnia lui! N'Doye nu e sănătos la cap”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 20:26

Istvan Kovacs a avut o prestaţie slabă în meciul dintre ASA Tîrgu-Mureş şi Steaua, 1-0, meci în care nu i-a eliminat pe Gabi Mureşan şi Ousmane N'Doye şi a refuzat un penalty Stelei.
Dumitru Dragomir este de părere că Istvan Kovacs a vrut să ajute echipa din Tîrgu-Mureş şi că este şi vina celor care fac delegările.

" Istvan Kovacs a vrut să îi ajute pe cei de etnia lui. Dacă prinzi o zi proastă, nu ai cum să faci aşa greşeli. Îi trebuie vreo 10 etape de suspendare şi va înţelege. E un arbitru bun, dar la meci a greşit pentru că a vrut. Mi se pare o blasfemie ca Vassaras să facă delegările. Cei care l-au pus pe Kovacs la acest meci să primească şi ei o suspendare. Ousmane N'Doye nu e sănătos la cap. Dăcă i se dă o suspendare de doi ani nu e puţin. E un exemplu negativ în fotbalul românesc ", a declarat Dragomir la LookTV.

Fostul şef al LPF îl laudă pe Răzvan Burleanu pentru alegerea lui Iordănescu pentru postul de selcţioner.

"Îl felicit pe Burleanu pentru că l-a pus pe Iordănescu selecţioner, care e un băiat deştept. E o decizie bună. Mă aşteptam ca Iordănescu să îl ia pe Prodan cu el la naţională, în locul lui Costeşin. Ar fi o decizie bună ca Edi Iordănescu să fie antrenor la naţionala de tineret", a mai declarat Dragomir.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (142)
durul
durul  •  29 Octombrie 2014, 10:59

SPARTANE -asa ,foarte bine ,continua sa te mananci ca voi n-ati mai atins cupa pentru castigatoarea campionatului cam de multisor ! aseara v-ati calificat in Cupa Romaniei cu Mioveniul lui Niculescu sau era doar un zvon ? pamant de flori sunteti ...

blatistu49
blatistu49  •  28 Octombrie 2014, 18:40

bravo KOVACS bravo MOTIsinteti eroi ai neamului UEFA va inainta pe ISTVAN in categoria ELITE ptr merite deosebite TURMA penala e cancerigen

xnread
xnread  •  28 Octombrie 2014, 15:23

Buna dupa-amiaza.Analizand cuvintele d-lui Dragomir nu sti cum sa le interpretezi.In primul rand, ASA(Asociatia Sportiva Armata) este o echipa zamislita pe calapodul Stelei,care a girat formatia campioana in felurite moduri iar jucatori vizati,n-au obarsii maghiare si cavalerul pacatului,fluierandu-si paguba,dl Kovacs are o sosie etimologica romana ce incanta prin "Muguri de Fluier"..neuitand esenta:Capotarile unui om,voite au ba,nu pot umbri deontologic o intreaga etnie..;-)

Vezi toate comentariile (142)
Comentează