FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dumitru Dragomir, scos din minți de finalul de sezon din România: "Când dai briciul maimuțelor să te bărbierească, rămâi cu cicatrice"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 21:38

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat finalul de sezon din România și crede că FC Voluntari ar merita să primească licența pentru participarea în cupele europene.

"A fost un final de sezon interesant. Ar fi fost și mai frumos dacă n-ar fi fost aceste scandaluri interminabile, generate din lipsă de profesionalism, cum a fost cazul din finala Cupei, când FC Voluntari a primit un trofeu pe care era scris numele învinsei Astra.

Dacă mi se întâmpla așa ceva, toată presa din Europa scria despre mine. M-ar fi iertat pe mine cineva dacă mi se întâmpla asta? 

Voluntari merită din plin să primească licența pentru a participa în cupele europene, dar e inadmisibil ce se întâmplă cu regulamentele. Domnule, parcă suntem bătuți în cap! Când dai briciul maimuțelor să ne bărbierească, rămânem cu cicatrice!", a declarat Dragomir, la TV Sport ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
romeverest
romeverest  •  30 Mai 2017, 12:00

Nea Mitica.....matale ai facut gafe mult mai mari despre care a scris toata presa din Europa !!!

cj1960i
cj1960i  •  30 Mai 2017, 08:11

macar raman ceva cicatrice. dupa tine nu a ramas piele, nici macar pe fundul lpf-ului.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  30 Mai 2017, 00:00

Nea Mitica, probabil ca nu stii, nivelul matale de inteligenta este la nivelul unor materii maronii, dar, stiintific, cica maimutele au un coeficient de inteligenta peste cel al primatei numita OM! Nu inteleg cum acest impostor, impreuna cu fii-su, inca mai sunt in libertate si nu sunt la aerul conditionat de dupa zabrele!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează