FOTBAL  »  Superliga  »  ELIBERARE

Dumitru Dragomir vorbeşte despre decizia pe care a luat-o Gigi Becali azi: "Ăsta e cel mai frumos lucru"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 17:24

Judecătoria Medgidia a decis azi că Gigi Becali îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat! Decizia nu e definitivă. Dar, dacă procurorii nu vor face recurs, Gigi Becali va fi pus în libertate după termenul legal de trei zile.

Patronul Stelei a vorbit în faţa instanţei despre posibilitatea de a vinde Steaua în cazul în care nu îi va mai aduce profit şi despre ieşirea din viaţa publică. Bunul său prieten Dumitru Dragomir a comentat decizia omului de afaceri şi consideră că acesta se va ţine de cuvînt.

"E cel mai frumos să se retragă din viaţa publică. Nu te deranjează nimeni. Ai grijă de copii, de nepoţi, nu mai stai sub presiune. Am mare încredere că va fi alt om. A suferit prea mult şi degeaba.

Să ştiţi că nu se pune în balanţă dacă a fost vinovat sau nevinovat, se pune în balanţă comportamentul lui pe perioada detenţiei. Comportamentul lui a fost exemplar. Că a scris o carte sau două, că a avut un comportament civilizat, a ieşit la muncă, a fost umil, n-a jignit pe nimeni", a spus Dumitru Dragomir la RomâniaTV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
alex_777
alex_777  •  07 Martie 2015, 18:44

Mitica stii tu multe dar la brutarie cand te duci?

gabi_75
gabi_75  •  07 Martie 2015, 13:37

Cea mai apreciata oferta de lucru!​ Opriti­va aici, pentru ca veti gasi mereu si  mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim  curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de  proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este  garantata prin contract legal. Se lucreaza part­time (in timpul liber) sau full­time,  la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si  de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ortega
ortega  •  07 Martie 2015, 10:57

La crematoriu cu scârbele astea două ...

Vezi toate comentariile (44)
Comentează