FOTBAL  »  Superliga  »  DREPTURILE TV

Dumitru Dragomir vorbeşte despre situaţia drepturilor TV: "Ar fi un miracol"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 19:49

Pe 31 ianuarie trebuie plătită a doua tranşă din drepturile TV din Liga 1, iar potrivit Gazetei Sporturilor, Arpad Paszkany ar plăti doar 50% din această sumă. Dumitru Dragomir a vorbit despre această situaţie.

"Ar fi excelent dacă se dă şi această sumă. Dacă se va plăti 50% ar fi un miracol. Dacă se dau toţi banii ar fi un «supermiracol». Dacă Paszkany le dă jumătate din bani, echipele ar trebui să fie recunoscătoare.

Ar fi bine pentru echipe să ia şi jumătate din sumă, pentru că acum primesc bani şă îşi achite datoriile,  iar cînd vor acumula alte datori, vor primi a doua jumătate.

Pe vremea mea nu au fost probleme. Nu s-a întîrziat nici măcar o săptămînă. Eu am avut garanţii foarte solide, am avut contract foarte bun. Am înţeles că cei care au făcut contractul nou, nu au garanţii. Eu am fost conducător bun. În 2015 veţi vedea ce greu e fără mine la LPF", a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
bombon
bombon  •  07 Ianuarie 2015, 07:14

Cred ca Paszkany rade de voi cu kurul! Dupa ce l-ati facut in fel si chip si ati incercat prin toate mijloacele sa-i blocati ascensiunea in fotbal, acum se razbuna baiatul (chiar daca nu prea mai are nicio treaba cu chestia asta, si chiar daca, de fapt, prin ceea ce a facut la CFR a adus prestigiu fotbalului romanesc...)

steaua1986forever
steaua1986forever  •  07 Ianuarie 2015, 00:04

Cum adica Paskany? Vai, adica cel mai cinstit patron din fotbal de la cea mai cinstita echipa de pe aceasta planeta.....este patron in acelasi timp si la firma care are licenta pentru liga1? Vai...nu pot sa cred. Cinstitul Paskany este intr-o ilegalitate majora? Cum adica de ce? Pai echipele din liga1 (cumva toate adversarele cefureului ?) iau bani de la patronul unei alte echipe? Aloo....DNA? Nu vi se pare ca aceasta competitie e complet viciata?

capitza1967
capitza1967  •  06 Ianuarie 2015, 22:41

Lauda de sine nu miroase a bine ! De raufacatori este plin fotbalul romanesc asa ca nu se simte lipsa lui Mitica .

Vezi toate comentariile (26)
Comentează