FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

După ce l-a contactat ilegal pe Nistor, Becali dezvăluie cum a ajuns la varianta Omrani: "El m-a sunat!" + Planuri pentru echipa care va fi "vijelia Europei"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 11:54

Gigi Becali a confirmat informația apărută în presă, conform căreia FCSB este interesată să-l transfere pe atacantul Billel Omrani de la CFR Cluj (24 de ani) și susține că totul a pornit de la un telefon primit din partea impresarului jucătorului.

Deși Iuliu Mureșan susține că jucătorul mai are contract până în 2019, Gigi Becali a dezvăluit că impresarul i-a promis transferul gratis al lui Omrani în această iarnă.

"La Omrani m-a sunat impresarul să mă întrebe dacă-l vreau și am zis că da. Dar nu pot vorbi acum, ci doar când îmi permite regulamentul. Dacă nu-l putem lua, nu mă interesează. Impresarul mi-a spus că poate pleca liber la iarnă.

Nemec așteaptă probabil să prindă un contract în străinătate. Dacă nu, va accepta ultima ofertă pe care am făcut-o", a afirmat Gigi Becali la Pro X.

Patronul celor de la FCSB a detaliat din nou proiectul pe care îl pune la cale pentru a face performanță în Europa și susține că se bazează mult pe fotbaliștii tineri.

"La Coman avansez sume pentru că eu cred foarte mult în el. La ora asta evaluarea lui contabilă e la 7 milioane. Dar cu Tănase, Coman, Man și Nedelcu eu vreau să formez o echipa care să fie «vijelia Europei»", a adăugat oficialul la Pro X.

Aseară, a recunoscut că l-a contactat ilegal pe Dan Nistor

Gigi Becali a dezvăluit aseară că a negociat timp de două săptămâni cu Dan Nistor, pe care a încercat să-l ia de la CFR Cluj. Patronul FCSB-ului a dat toate detaliile acestei tentative, ilegale din punctul de vedere al regulamentelor!

"Am vrut să-l iau și eu pe Nistor de la CFR Cluj. Am negociat cu el două săptămâni. I-am dat 15.000 de euro, voiam să-i dau 20.000. Era nemulțumit că nu joacă acolo. S-a prins Dan Petrescu și l-a băgat pe teren.

Am vrut să-l iau atunci când l-a dat Dinamo. Asta a fost o mare greșeală. Eu îl luam pe Nistor, chiar dacă aveam 4 mijlocași centrali în echipă. Nistor era rezervă și voia să joace. Dădeam bani numai să-l iau de la CFR", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

FCSB, deja calificată în primăvara europeană, joacă azi, de la ora 20:00, cu Viktoria Plzen, în deplasare, în Cehia. Partida va fi în direct la ProTV și TV Telekom Sport, dar și liveTEXT pe GSP.Ro. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
indolentuu
indolentuu  •  23 Noiembrie 2017, 16:05

vijelia europei :)))))))))))))))) ba da ce glume are gigi la iel n ai vazut asa ceva

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Noiembrie 2017, 15:21

Coman face 7 ,iar Omrani gratis. Sa vezi si sa nu crezi.Baronul Munchausen. Bai asta de la istoria cu Stanciu nu mai vinzi tu nimica .

rumunek
rumunek  •  23 Noiembrie 2017, 15:23

Domnu' ziarist, ilegal si neregulamentar sunt doua termene cu sens extrem de diferit. Ce ai vrut sa spui cu "ilegale din punctul de vedere al regulamentelor"? Am crezut ca ne surprinzi doar cu titlul, sa atragi accesari, dar ai hotarat sa persisti.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează