FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

După dubla cu FCSB, Hanca amenință rivalele la titlu: ”Să tremurați că venim!”

Hanca este executantul numărul 1 al
Hanca este executantul numărul 1 al "câinilor" la loviturile de la 11 metri

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 00:00

Sergiu Hanca, eroul roș-albilor, i-a avertizat pe rivalii la titlu și le arată tabela de la finalul meciului, ce indică victoria memorabilă a ”câinilor”.

Sergiu Hanca este vedeta incontestabilă a "câinilor" în acest moment! Mijlocașul de 25 de ani nu doar că a ucis visurile rivalilor, dar o duce pe Dinamo în lupta reală la titlu într-un final încins de campionat.

Starul lui Dinamo a executat penalty-urile la fel, în același colț, în stânga lui Florin Niță, dovedind o stăpânire de sine incredibilă. Nu sunt întâmplătoare șuturile bune și sigure ale fotbalistului de la punctul cu var.

Poveste din cantonamentul "naționalei", cu ocazia duelului cu Danemarca (0-0). Oficialii FRF au compus un concurs inedit de penalty-uri, s-au duelat Sergiu Hanca (Dinamo) și Constantin Budescu (Astra), iar în poartă a fost Florin Niță (FCSB).

Decarul giurgiuvenilor a ratat, mijlocașul "câinilor" a fost eficient sută la sută! Împotriva portarului pe care l-a învins aseară.

  • "Nu mai contează golurile trecute reușite în fața rivalilor, cel mai mult contează golurile din seara asta deosebită. Mă bucur că am înscris și că am obținut cele 3 puncte, victoria e cea mai importantă"
  • "Am crezut în noi până la sfârșit, de când sunt la Dinamo nu am trăit așa atmosferă! Ne-am mobilizat mult și până la urmă am reușit să câștigăm. Avem cei mai frumoși fani din Europa"
  • "Putem să le arătăm și noi tabela, cum și ei ne-au arătat-o în meciul tur! Ar trebui ca rivalii să tremure pentru locul 2, pentru că ne apropiem. Presiunea a fost pe adversari, nu la noi"
  • "Am executat tare și plasat, nu mi-a fost teamă deloc. Niță e poate cel mai bun portar din România la ora actuală, dar eu l-am învins de două ori"
  • "Ne gândim la meciul cu CFR, nu la titlu, este foarte aproape și putem să ne apropiem de locul 2 în cazul unei victorii".

"Și eu executam tare și plasat. Niciodată nu mi-a fost teamă. Indiferent de miză. Țin minte că i-am dat două penalty-uri lui Vitor Baia, când era la Barcelona, ambele în același colț. Și-am dat gol. Hanca este cheia victoriei lui Dinamo"
Florin Răducioiu, expert Dolce Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Mai 2017, 13:25

haha,cei mai frumosi si penibili,arunca cu role de hartie ,si asta cu sa tremurati las o hanca,*** fi tu cel mai bun mijloacas din tara,dar nu ai cu cine,facem pariu ca fcdb nu ia titlul in urmatorii 5 ani??? si victoria nu numai ca nu e meritata,e rusinoasa,sa tragi 2 suturi,si sa dai goluri din 2 penalty uri,spune mult,valoarea acestei echipe,doar ca au luptat mai mult,aici a fost cheia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

963242023697129
Eugen Eugenescu  •  02 Mai 2017, 13:15

nu va mai certati ca prostii ! campionatul e arvunit demult...o sa-l ia cine trebuie,chiar daca unii se bat cu caramida in piept,iar suporterii se trag de par,ca niste romani adevarati...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  02 Mai 2017, 12:08
Postat de Nelu Stanciu pe 02 Mai 2017, 11:19

Cea mai mare victorie pentru dinamo este că*** nu a retrogadat definitiv acolo unde îi este locul de drept - ***.

Dar acum de ce te oftici? Mai bine reflecteaza la: Cum este posibil ca o echipa de amarasteni, platiti cu mai putin de jumatate decat *** tale. O adevarata selectionata divizionara. Va bate de nu va mai reveniti. O tineti din infrangere in infrangere. Din 6 meciuri (anul acesta) ati luat 4 batai, un egal si aveti o victorie. Golaverajul este catastrofal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează