FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMIE DE FOTBAL

După Hagi, încă un club din Liga 1 va avea Academie: "Vom da jucători la echipa națională"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 21:10

Dinamo va investi și mai mult în propria academie de fotbal, iar din ianuarie clubul alb-roșu va avea o Academie în stilul lui Hagi la Viitorul.

"Din ianuarie cred că vom da drumul Academiei de fotbal. Avem grupe foarte bune de juniori, de acolo în câţiva ani vom da jucători la echipa naţională.

Nu vorbesc prostii, eu i-am văzut, sunt foarte buni. Acum când vor intra şi în program, şcoală, masă, sală de forţă, cu un program foarte bine făcut la Academie va fi altceva. Au calitate foarte mare juniorii noştri", a declarat Ioan Andone la TV Dolce Sport.

Astfel, Dinamo ar urma să fie doar a doua echipă din Liga 1 care are o Academie, după Viitorul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
gazistu
gazistu  •  04 Decembrie 2016, 16:29

academie cu talente bune si stomacul gol...asa nu se poate..la cat de zgarcit e negoita, daca nu baga bani la echipa mare. ce sa ne asteptam la academie ;=))) vai de ei saracii copii!

104772133226352
Petre Radulescu  •  04 Decembrie 2016, 10:36

Pot sa-si faca si 10 academii, militienii nu vor scoate nicidata jucatori de valoare! Mai bine si-ar face academie de arbitrii, iar Hategan sa fie numit seful academiei. Numai asa echipa fostei securitati comuniste mai poate castiga un campionat sau o amarata de cupa, pt. ca in Europa nici macar cu fluierici n-au sanse. :))))

andinamodrei
andinamodrei  •  03 Decembrie 2016, 22:19
Postat de gannicus2014 pe 03 Decembrie 2016, 21:57

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează