FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Legendele se trec pe listă » Un fotbalist emblematic al lui Dinamo visează să-i pregătească pe "cîini"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 18:50

Numirea lui Ionel Dănciulescu pe banca lui Dinamo după plecarea lui Stoican a dat frîu liber foştilor jucători importanţi ai "cîinilor" să planifice preluarea frîielor acestei formaţii în viitor.

Adrian Mihalcea, antrenorul Unirii Slobozia, a anunţat că îşi doreşte ca la un moment dat să poată pregăti şi el Dinamo.

"Eu sînt dinamovist, dar nu ştiu dacă acum sînt pregătit să preiau un club atît de mare. Nu s-a pus problema. Îmi doresc la un moment dat să antrenez acolo. Şi se va întîmpla asta, cu siguranţă.

Cînd Stoican a decis să plece sau a fost dat afară, conducerea s-a orientat către Dănciulescu pentru că ştia foarte bine ce e la echipă. Perioada de interimat e relativă. Dacă va avea rezultate bune, va continua.

Nu şi-au dorit să rişte cu un antrenor. Cred că merge pe aceeaşi linie ca şi Stoican. Dănciulescu este un om al clubului. Pentru imaginea lui e destul de riscant", a spus Adrian Mihalcea pentru Dolce Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 02:00

rednic, asa imi cade mie la zar. el va antrena pe dinamo, si o va duce spre titlul 23..)) adica de 5 ori la rand, uite asa sa moara mioarele de icter negru !..))

lck2290
lck2290  •  24 Noiembrie 2014, 05:09
Postat de lck2290 pe 24 Noiembrie 2014, 05:07

Ce cauti pe aici ma oaie bleaga... ca sa comentezi aici trebuie sa iti aduci aminte de golul acela senzational marcat cu capul dupa ce sa dus bara bara al lui contra spurcatilor oierilor pielea pulii

s://www.youtube.com/watch?v=yCDq7VwoNyc Uite cum marca Mihalcea in 98... (golul3)

lck2290
lck2290  •  24 Noiembrie 2014, 05:07
Postat de jim._.brown pe 23 Noiembrie 2014, 19:28

E bine e bine la Dinamo, toata lumea se trece pe lista inclusiv moshu cu sacul la cantina lui Negoita ! :))

Ce cauti pe aici ma oaie bleaga... ca sa comentezi aici trebuie sa iti aduci aminte de golul acela senzational marcat cu capul dupa ce sa dus bara bara al lui contra spurcatilor oierilor pielea pulii

Vezi toate comentariile (8)
Comentează