FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

După Marica, Steaua mai renunță la un jucător » Își reziliază contractul zilele următoare

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 18:24

Ciprian Marica a anunțat astăzi că și-a reziliat contractul cu Steaua, însă atacantul nu e ultimul jucător care va pleca în următoarea perioadă de la roș-albaștri. Următorul pe listă e Gabi Iancu.

Mijlocașul a stat 3 ani și jumătate la Steaua, însă ultima perioadă a fost neagră pentru el. Iancu a ajuns la un acord de reziliere a contractului cu Steaua și în zilele următoare va deveni liber, anunță Digi.

Cel mai probabil, Iancu va ajunge înapoi la Viitorul, de unde a venit la Steaua. De altfel, fotbalistul a făcut și câteva antrenamente cu formația lui Hagi după ce și-a terminat împrumutul la Karabukspor, acolo unde a fost trimis de Steaua să joace.

800.000 €e cota de transfer a lui Iancu, conform transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
icstream
icstream  •  16 Mai 2016, 23:37

*** Cel mai tare varf a dat 80 de goluri in toata viata lui...cu tot cu nationala... Hagi a dat 34 numai la nationala si n-a fost varf. Ibrahimovic a dat 113 numai la PSG, fara nationala...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albanezulvesel
albanezulvesel  •  16 Mai 2016, 21:29
Postat de steaua1986forever pe 16 Mai 2016, 21:19

alibec nu?

la orice ora va dam teapa la rumani

copacabana_70
copacabana_70  •  16 Mai 2016, 21:26

Un jucator terminat... inca un talent care moare ,,speranță,,.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează