FOTBAL  »  Superliga  »  DEMITERE

UPDATE După Răzvan Lucescu, un alt antrenor a fost demis în Liga 1 » Un nou nume a apărut pe lista posibililor antrenori!

Articol de - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 19:35

După ce ieri Petrolul s-a despărţit de Răzvan Lucescu, acum a venit rîndul unui alt antrenor să plece de la cîrma echipei pe care o antrena.UPDATE: Ovidiu Stîngă este ultimul nume apărut pe lista gălăţenilor ca posibil înlocuitor al lui Michael Weiss. Ultima oară la CSU, momentan aflat acasă în Olanda, Ovidiu Sîngă se află pe lista dunărenilor. Olteanul a declarat pentru gsp.ro că nu ar spune nu unei noi provocări!

**************************************************************************

Antrenorul Oţelului Galaţi, Michael Weiss, a părăsit echipa moldoveană, deşi în etapa a cincea oficialii clubului mai avuseseră o tentativă de a-l înlocui pe neamţ, însă l-au păstrat pentru că nu-i găsiseră înlocuitor.

Principalul favorit pentru a prelua banca tehnică a Oţelului era Liviu Ciobotariu, care ultima dată a antrenat la FC Vaslui, dar, după o şedinţă a acestuia cu oficialii gălăţeni, s-a renunţat la idee, cele două părţi neputînd ajunge la o înţelegere.

Acum, variantele ar fi Ionuţ Badea sau Florin Cernat, iar dacă niciuna dintre aceastea nu se va finaliza, gălăţenii ar putea apela iar la o soluţie din străinătate.


7 etape, 8 schimbări!

Marin Barbu - Ceahlăul (etapa 2)
Cornel Ţălnar - FC Braşov (etapa 3)
Bogdan Stelea - Viitorul (etapa 4)
Marius Lăcătuş - CSMS Iaşi (etapa 5)
Ionel Gane - CS U Craiova (etapa 6)
Mihai Teja - U Cluj (etapa 5)
Răzvan Lucescu - Petrolul (etapa 7)
Michael Weiss - Oţelul (etapa 7)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
mihai231
mihai231  •  17 Septembrie 2014, 19:38
Postat de dtdr pe 17 Septembrie 2014, 19:19

In Romanika, acum cand agricultura-i terminata, toti " smecherii " s-au apucat de fotbal, a doua activitate la care se " pricepe " toata lumea. Daca, poate, baga 2 lei vrea sa scoata milioane. Nu se poate, pentru ca este o regula de cand ii lumea si anume : " ACOLO UNDE NU INVESTESTI NU POTI SA CASTIGI " ! CINE NU PRICEPE , SCHIMBA ANTRENORI SI MAI APOI RAMANE PROST !!!

in Romanika nici agricultura nu se face cum trebuie, taranu vrea sa planteze 2 lei si fara sa mai investeasca nimika doar cu ajutorul Sf.Ploi, vrea sa castige....

mihai231
mihai231  •  17 Septembrie 2014, 19:37
Postat de spartandinamovist pe 17 Septembrie 2014, 15:44

de PUSTAI au uitat toti .. un antrenor tinar si cu multa minte pe deasupra .. tot ii suceste pe ilie stan mai trebuie sa vina stoichita ..un antrenor dupa parerea mea care nu mai e pe prima scena si fotbalul a pierdut din cauza asta e ENACJHE care a antrenat ceahlau si a facut-o foarte bine ..pacat ca se intorc gen falcosu,multescu,stoichita,ilie stan etc cum sa pierdut Enache asa era sa pateasca si Isaila dupa ce cap patrat Nicolae la dat afara ..la brasov cind a fost a facut treavba dupa a avut un regres ducinduse la sportu .. presedintii si patronii aleg antrenorii dupa simpatii nu dupa valoare .. stoican trebuia demis inca dupa meciul cu Tg Muresu ... la noi ca la nimeni ..presa acum

Pustai vine in iarna la Dinamo...

dtdr
dtdr  •  17 Septembrie 2014, 19:19

In Romanika, acum cand agricultura-i terminata, toti " smecherii " s-au apucat de fotbal, a doua activitate la care se " pricepe " toata lumea. Daca, poate, baga 2 lei vrea sa scoata milioane. Nu se poate, pentru ca este o regula de cand ii lumea si anume : " ACOLO UNDE NU INVESTESTI NU POTI SA CASTIGI " ! CINE NU PRICEPE , SCHIMBA ANTRENORI SI MAI APOI RAMANE PROST !!!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează