FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

După Ştefan Radu, Dinamo a transferat un alt supertalent în Serie A, la o echipă de tradiţie!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 11:14

Potrivit presei din Italia, Sampdoria, locul 5 în acest moment în Serie A, l-a achiziţionat pe tînărul fundaş central dinamovist Ionuţ Nedelcearu.

Fundaşul de 18 ani, cotat la 250.000 de euro, a jucat nouă meciuri în acest sezon pentru Dinamo, dar a fost suficient pentru a fi transferat de cei de la Sampdoria, potrivit site-ului cridania.it.

Produs al clubului Dinamo, Nedelcearu va fi folosit iniţial la echipa Primavera, unde se va pregăti sub comanda lui Enrico Chiesa.

Fundaşul ar deveni al şaselea jucător pe care Dinamo îl trimite în Serie A în ultimii ani, după Cosmin Moţi la Siena, Ştefan Radu la Lazio, Gabi Torje la Udinese, Marius Alexe la Sassuolo şi Constantin Nica la Atalanta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  05 Ianuarie 2015, 07:21

transferul jucatorilor sub 24 de ani, in strainatate, trebuie interzis prin lege.

jalabert
jalabert  •  05 Ianuarie 2015, 04:32

ce gluma proasta. sampdoria e un club prea mare pentru niste amarasteni de rromania. piovacari nu a avut sanse sa intre in lotul largit al sampdoriei nici dupa ce a ajuns golgheter la stoaia si vine fraierul asta de maidanez. e sigur ca o sa stea in tribune la echipa de juniori under 3 ani. poate cu noroc prinde banca juniorilor 2 meciuri in 3 ani. nici un jucator roman nu ar fata macar de banca de rezerve a sampdoriei.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Ianuarie 2015, 01:09
Postat de zecs93 pe 04 Ianuarie 2015, 23:15

Corect, aia e cota lui pe transfermarket dar am vazut pe alte siteuri credibile ca omu a fost dat imprumut pana in vara cu optiune de cumparare definitiva, sa luat aceasta decizie pentru ca Dinamo trebuie sa plateasca prima rata luna asta ( ianuarie) pentru eventuala iesire din insolventa in luna mai, cert e ca Dinamo a luat momentan pe el 50 de mii de oi_Ro exact cat cere datoria aia in prima luna, catre firma REDAL Residence, cea pe care Dinamo trb sa o plateasca luna asta pentru ca termenii pentru iesirea din insolventa sa se respecte, negoita e constient ca daca nu plateste Dinamo intra in faliment pentru ca nu se respecta legea insolventei, e mai greu cu stiutu deh :))))

iti recomand sa te duci la un doctor bun.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează