FOTBAL  »  Superliga  »  ŞOC

După un contact dur, Brăneţ a părăsit terenul inconştient!

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2009 00:00

În minutele de prelungire ale primei reprize a partidei FC Vaslui - Poli Iaşi, portarul oaspeţilor, Cristian Brăneţ a căzut pe gazon inconştient. Acesta a fost lovit într-un duel aerian de Milos Pavlovici cu pumnul în figură. O ambulanţă a sosit la marginea terenului imediat, iar portarul lui Poli a fost transportat la spital. În momentul înlocuirii sale cu portarul de rezervă Răzvan Pleşca, acesta a fost aplaudat de întreg stadionul.

Milos Pavlovici este la a doua acţiune de acest gen, după ce în prima etapă a returului i-a spart nasul lui Bogdan Stancu.
Vezi faultul dur asupra lui Bogdan Stancu

UPDATE // Brăneţ şi-a revenit între timp şi nu a mai fost transportat la spital. Suporterii au întîmpinat vestea cu aplauze pentru portar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
 •  06 Martie 2009, 21:59

Bravo Porumboiule, sa mai aduci criminali din astea! Sa mai spui ca arbitrii nu tin cu tine! Te-au dezavantajat cumva?In orice caz arbitrul trebuie avertizat , iar comisia de disciplina sa ia act de aceste faulturi grosolane si sa-l sanctioneze.

 •  06 Martie 2009, 21:23

vaslui-iasi 2-1??? pai nu s-a terminat 2-0? ba, voi chiar sunteti handhicapatzi???

 •  06 Martie 2009, 21:22

este o faza identica cu cea de la cluj din prima etapa. portarul iese la minge si loveste un jucator advers. penalti pentru vaslui!!!!!!!! asa trebuie sa zica buiacul de craciunescu la procesul labei a doua.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează