FOTBAL  »  Superliga  »  TELEVIZARE

După un tur în care s-a văzut tot mai puţin la televizor, Liga 1 suportă consecinţele: "Campionatul se poate opri din retur"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 11:56

Liga 1 nu s-a văzut în acest tur în toate casele românilor, singurele posturi de televiziune care au avut dreptul transmiterii partidelor din campionatul românesc fiind Look TV, Look Plus şi Dolcesport.
Florin Prunea, preşedintele lui CSMS Iaşi, trage un semnal de alarmă şi anunţă că Liga 1 ar putea să fie în pericol dacă nu se primesc banii pe drepturile de televizare. Majoritatea echipelor fiind dependente de aceşti bani.

"Dacă nu vin banii din drepturile TV campionatul se opreşte din retur! Nu sîntem dependenţi 100% de aceşti bani. Avem buget de salarii de 60.000 de euro pe lună, deci putem să ne acoperim salariile.

Am ştiut să ne facem bugetul la începutul anului. Eu sper să nu fie probleme cu drepturile, pentru că se vorbeşte că ar fi probleme foarte mari. La alte cluburi aceşti bani nu ajung nici măcar să-şi acopere datoriile", a spus Florin Prunea la televiziunea sportro.

Citeşte şi: Tolontan, despre criza drepturilor tv: Paszkany are 6 milioane şi oftează după încă 10

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (81)
alexandrutop
alexandrutop  •  18 Decembrie 2014, 11:19
Postat de rovidiu pe 17 Decembrie 2014, 18:44

Cred ca pentru toti facand strict o comparatie intre ce a fost si ce este acum. Ca sa fie OK pentru toti ar insemna ca meciurile sa fie transmise de grupurile PRO, Antena sau TVR Iar dintre cablisti cred ca RCS are totusi cel mai mare nr de abonati. Macar RCS-RDS este prezent in mai toate barurile sau terasele... Look TV nu prea...

Degeaba are cei mai multi abonati daca nu le ofera ce vor sa vada; pana la urma, abonatii ii tin in viata. Sunt de acord ca Upc sunt pe locul 2 la numarul de clienti, dar macar comunica cu clientii lor, le-au oferit look tv cand altii l-au scos..fara sa se gandeasca la tot felul de scenarii fanteziste

ohio
ohio  •  18 Decembrie 2014, 08:39
Postat de fanexxl pe 17 Decembrie 2014, 16:34

Se observa ca esti abonat Rds, "nostri" se scrie cu un singur "i" :)))) De aceea nu stiti voi sa apreciati sportul si fotbalul si nu meritati sa vedeti meciurile; in schimb, unii mai elevati, sunt abonati UPC si sunt foarte multumiti ca nu au printre ei specimene ca tine :D

Tu consideri ca ce se joaca in Liga I este fotbal?Esti simpatic rau!

ohio
ohio  •  18 Decembrie 2014, 08:22

LOOK TV si-a luat teapa.Liga I este prea neinteresanta ca sa metite atatia bani.

Vezi toate comentariile (81)
Comentează