FOTBAL  »  Superliga  »  DATORII

E a doua cea mai bună echipă a returului, dar jucătorii nu și-au luat salariile: "E păcat să stricăm atmosfera"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 18:21

CSMS Iași a început foarte bine această parte a doua de campionat și în momentul de față ocupă locul doi într-un clasament al returului, cu 22 de puncte după 10 meciuri.

Moldovenii însă n-au scăpat nici ei de problemele care au lovit din plin fotbalul românesc. Florin Prunea, președintele ieșenilor, a dezvăluit că jucătorii echipei au de primit mai multe salarii și prime.

"Pînă acum, noi am fost, mai mereu, aproape la zi în ceea ce priveşte achitarea drepturilor fotbaliştilor. Am stat şi stăm mult mai bine în comparaţie cu alte echipe, care nu-şi plătesc jucătorii cu lunile. Săptămîna trecută am achitat prima cu Dinamo, însă s-au adunat cîteva restanţe.

E vorba de două salarii, trei prime şi patru chirii. Ţinînd cont şi de rezultatele obţinute, ar fi păcat să stricăm atmosfera la echipă. Jucătorii au dreptate, trebuie să le achităm restanţele, mai ales că au printre cele mai mici salarii din Liga I", a declarat Florin Prunea într-o conferință de presă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
pol1iasi
pol1iasi  •  23 Aprilie 2015, 19:29

Bai nu mai mancati cu lingura...este liniste la echipa...baietii stiu f bine ca-si vor lua toati banutii pe care-i si merita de altfel, in maxim o saptamana, dupa ce Consiliul Local aproba suplimentarea bugetului cu 1,7 milioane de euro..

gametable08
gametable08  •  23 Aprilie 2015, 19:20
Postat de valiza.epo pe 23 Aprilie 2015, 18:56

Sefii iesenilor le-au promis jucatorilor ca le platesc toate restantele daca bat si FCSB. Mare scofala... Pe FCSB nu-i bate numai cine nu vrea...

EU zic ca tu esti ***,daca pe noi ne bat toti si suntem pe primul loc de rapid dinamo ce mai zici? nu mai posta dupa ce *** ca lasi numai halucinatii pe aici.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  23 Aprilie 2015, 18:56

Sefii iesenilor le-au promis jucatorilor ca le platesc toate restantele daca bat si FCSB. Mare scofala... Pe FCSB nu-i bate numai cine nu vrea...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close