FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

E clar! Becali s-a resemnat cu Ivan: "Ce pot face eu? Poate fi un nou talent care moare speranță"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 11:19

Gigi Becali a comentat declarația lui Andrei Ivan conform căreia nu și-ar dori să se transfere la Steaua, ci doar în străinătate, deși patronul campioanei ajunsese la un acord cu conducerea Craiovei.

"Asta e, eu ce să fac?! Nu mă deranjează ce a zis. E dorința omului. Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dacă el nu vrea să vină, eu nu am ce să fac. Eu am dat două milioane pe un copil de 19 ani, ce mai pot face? Stau eu acum să comentez ce a zis tatăl lui?

Sînt și ei oameni săraci, vor să vadă doar binele băiatului. Nu țin eu cont acum ce a zis tatăl lui. Dacă tatăl lui nu-l lasă, înseamnă că Dumnezeu nu-l lasă. Dacă pleacă în străinătate, el nu poate juca la ora asta. Nici la Steaua nu putea juca, dar îl mai băgam. Dacă pleacă în străinătate poate să fie un nou talent care moare speranță", a spus Gigi Becali la televiziunea sportro.

"Voiam să bag 7 milioane de euro în jucători, dar acum parcă îmi dau seama că nu e bine ce fac" Gigi Becali

Andrei Ivan declara ieri că nu-și dorește să vină la Steaua: "Nu este timpul să merg la Steaua. Eu vreau să joc în străinătate. Ăsta e visul meu. Dacă nu se realizează nimic, rămîn la Craiova lîngă colegii mei.Chiar nu știu nimic despre negocierile dintre domnul Rotaru și domnul Becali. Repet, nu merg în altă parte în țară", a zis Andrei Ivan pentru GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (96)
ottobraun
ottobraun  •  27 Ianuarie 2016, 21:07

nu va e rusine sa preluati pe posturile tv declaratiile puscariasului mincinos?!

luciann
luciann  •  27 Ianuarie 2016, 20:58
Postat de robert88 pe 27 Ianuarie 2016, 17:50

Toata lumea incepe acum sa-l desfiinteze...stiti vorba aia:"vulpea cand nu ajunge la struguri,zice ca sunt acri" :))

Nu-l desfiinteaza nimeni! Craiova il impinge spre Steaua! Dar este o suma foarte mare pentru un fotbalist care inca n-a demonstrat nimic! E adevarat ca e tanar, dar dragoste cu forta nu se poate! Eu as renunta la el dupa declaratiile alea...

1745flo
1745flo  •  27 Ianuarie 2016, 18:54
Postat de robert88 pe 27 Ianuarie 2016, 17:50

Toata lumea incepe acum sa-l desfiinteze...stiti vorba aia:"vulpea cand nu ajunge la struguri,zice ca sunt acri" :))

In articolul de ieri "Un atacant de vis va semna cu Steaua!", unde eram instiintati ca gigi s-a inteles cu jucatorul si conducatorul si ca semneaza cu fcsbeul, Ivan era numit "atacantul minune"! Azi, cum s-a aflat ca de fapt omul nu vrea *** la Pitesti, gata, articolele sunt defaimatoare si i se prezice ca va muri speranta! Asa patesti daca te pui rau cu Becali, te mananca ziaristii aserviti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează