FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

E GATA! Teja a vorbit cu Negoiţă şi PLEACĂ de la Dinamo! Jucătorii fac presiuni pentru aducerea unui alt antrenor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 martie 2015 16:55

După evoluţiile dezastruoase ale lui Dinamo din acest început de retur, conducerea clubului a decis azi să ia măsuri la nivelul băncii tehnice. 

Mihai Teja a condus azi ca într-o zi normală antrenamentul, însă după acesta a fost convocat de şefii clubului pentru o şedinţă de urgenţă.

Antrenorul a negociat cu Ionuţ Negoiţă rezilierea contractului, cei doi ajungînd la un acord verbal, urmînd să stabilească detaliile financiare în care se va produce despărţirea.

Jucătorii fac lobby în acest moment pentru revenirea lui Flavius Stoican.

Rămîi pe GSP.RO pentru mai multe detalii!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (517)
zecs93
zecs93  •  12 Martie 2015, 12:50

Eu sper la vara sa-l aduca pe unul dintre rednic sau andone, se pare ca noul antrenor pana la vara este Flavius Stoican !!!

adrian_hora
adrian_hora  •  12 Martie 2015, 09:03
Postat de karpov.anatoli pe 12 Martie 2015, 07:34

Dinamo moare in c..rul jucătorilor de mult prea mult timp. La vara ar trebui sa faceți "curat", cum au făcut ai nostri. Pana atunci, singurul suficient de dur sa dea cu sclifosiții de pereți, ar fi Grigoraș. Nu doar ca i-ar "gâtui" un pic, dar i-ar mai face si fotbaliști pe unii derbedei. Succes

problema este negoita. la rapid a venit un investitor adevarat care a bagat mana in buzunar - nu un nepot de securist care face ce ii zice unchiu'.

adrian_hora
adrian_hora  •  12 Martie 2015, 09:00

sa plece negoita! tot ce aduce el nu e suficient de bun, sa vina altul care sa aduca antrenori si jucatori de valoare.

Vezi toate comentariile (517)
Comentează