FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

E glumă sau nu? De ce a ratat Dinamo transferul lui Bokila » Explicația lui Dănciulescu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 iunie 2017 10:56

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al "câinilor", a oferit o explicație incredibilă atunci când a fost întrebat de ce Dinamo a ratat transferul atacantului Jeremy Bokila.  

"A fost decizia lui, pentru că, din ce vorbisem cu Mister, erau șanse foarte mari să ajungă la noi. Este decizia jucătorului, nu avem ce să mai facem. Dinamo nu va intra niciodată în concurență cu alt club. Dacă jucătorul respectiv își dorește să joace pentru un club mare, așa cum este Dinamo, este primit cu brațele deschise.

Nu știu cât i-a oferit CFR Cluj, dar aici ar fi avut un contract destul de bun. Din ce știu eu, avea o relație foarte bună cu Mister. Și-ar fi dorit să evolueze la noi, fusese antrenat de Cosmin și s-au înțeles foarte bine", a declarat Ionel Dănciulescu, conform TV Dolce Sport.

Congolezul Jeremy Bokila (28 de ani) va semna în scurt timp cu CFR Cluj, după ce șefii clubului anunțaseră că transferul acestuia la Dinamo e aproape rezolvat. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Iunie 2017, 10:16
Postat de Cristian Manecan pe 19 Iunie 2017, 09:06

pai sa.ti zic eu cum sta treaba Danciule...din sursa sigura voi ati oferit 10.000 iar Cfr a plusat la 15.000...baiatul a semnat la mai mult...asta denota faptul k e o conducere menegeriala ***....si sunt dinamovist

10k euro pe luna mi se pare ultrasuficient pentru un congolez care nu a facut fatza la.nivel de echipa mediocra din turcia. Prefer banii aia sa fie dati unor jucatori tineri de la u19. Nu prea inteleg disperarea fanilor de a vedea transferuri. As vrea sa vad prima data comentarii unde are Dinamo nevoie de jucatori si apoi ce jucatori ar putea aduce acolo. Dinamo are 3 atacanti in lot la ora actuala: Nemec, Rivaldinho si Bawab. Ce e disperarea asta cu Boka sau Camara ? Dormiti mai bine daca sunt 7 atacanti in lot ?

1382290415217756
Cristian Manecan  •  19 Iunie 2017, 09:06

pai sa.ti zic eu cum sta treaba Danciule...din sursa sigura voi ati oferit 10.000 iar Cfr a plusat la 15.000...baiatul a semnat la mai mult...asta denota faptul k e o conducere menegeriala ***....si sunt dinamovist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  19 Iunie 2017, 00:53

danicule esti cel mai slab manager sportiv din liga 1, mai si minti si faci jocurile patronului de la RIN, credeam ca ai coloana la fel cum aveai pe teren dar se pare ca......... !!!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează
Close