FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

E împrumutat dar nu vrea să se mai întoarcă la campioana României: "Nu-mi lipsește Steaua!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 19:02

Robert Vîlceanu a început foarte bine sezonul la FC Voluntari, după ce a fost împrumutat de Steaua, și a marcat chiar la debut un gol de senzație.

Mijlocașul n-a fost inclus în lotul ilfovenilor la meciul pierdut pe terenul ardelenilor de la CFR Cluj, 0-2, însă nu-i poartă pică antrenorului Bogdan Argeș Vintilă. Mai mult, fotbalistul de 18 ani recunoaște că nu se gîndește la o revenire la Steaua în acest moment.

"M-am obișnuit aici, nu îmi lipsește, mă înțeleg foarte bine cu colegii și îmi doresc să joc. Acum nu mă gîndesc la întoarcerea la Steaua, îmi doresc să joc aici și Steaua să se califice în Champions League", a spus Vîlceanu la Digisport.

Legat de scoaterea sa din lotul pentru jocul cu CFR, Vîlceanu a declara: "Motive tactice. Am vorbit cu antrenorul și mi-a explicat unele lucruri care rămîn între noi".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
travka
travka  •  02 August 2015, 13:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doru5
doru5  •  02 August 2015, 13:05

Titlu de 2 bani !!!

cristian1
cristian1  •  02 August 2015, 11:53

Cum spuneam si intr-unul din comentariile la o alta stire de acest fel, din pacate nu asa cred ca se face meseria de jurnalist ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează