FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

E oficial! Raul Rusescu a semnat cu Steaua!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 14:18

Steaua l-a luat oficial pe Raul Rusescu în ultima zi de transferuri din Europa. Fostul fotbalist al Sevillei a venit împrumut la roş-albaştri.

În această dimineaţă, Rusescu şi Valeriu Argăseală au ajuns la un acord în ceea ce priveşte împrumutul atacantului român pentru următorul sezon. La sfîrşitul înţelegerii, Steaua va avea prima opţiune de cumpărare a jucătorului.

În vîrstă de 26 de ani, fotbalistul a plecat de la Steaua la Sevilla în schimbul a 2,2 milioane de euro în vara trecută, din postura de golgeter al Ligii 1. Clubul din Ghencea va suporta o parte din salariul jucătorului de 450.000 de euro pe an. Informaţia a fost confirmată şi de site-ul oficial al Stelei, dar şi de cel al Sevillei.

"FC Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord cu FC Sevilla pentru imprumutul lui Raul Rusescu, atacant care va evolua in Ghencea pana la finalul acestui sezon", se arată pe site-ul oficial al Stelei.

Cum se schimbă Steaua după ultimele transferuri:

Cum arăta echipa-tip a Stelei: Arlauskis - Rîpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Breeveld, L. Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - Keşeru

Cum ar putea arăta Steaua în Europa League: Arlauskis - Varela, Szukala, PAPP, Latovlevici - BOURCEANU, L. Sînmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase - RUSESCU

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (201)
tbonee
tbonee  •  02 Septembrie 2014, 08:47

le tremura chilotii patati maidanezilor, s-a intors calaul, RAAAUUUULL RUUUUSEESSCUUUU!!!!!! muhahahahahahaha da asta in voi ca in sacu de box, vine ea si etapa 13, sa fie show!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Septembrie 2014, 03:51
Postat de alexandru_p pe 01 Septembrie 2014, 20:52

eu zic ca luchin are loc sa joace, in fata lui papp. papp rezerva la postul de fundas central sau chiar in locul lui latovlevici, care a jucat deplorabil in ultimul timp. in fata i'as face loc lui keseru si l'as sari din schema pe adi popa. keseru si rusescu sa joace varf retras si varf clasic (pot sa schimbe intre ei, care este un avantaj) si chipciu sa joace pe dreapta.

unchin si papaciok sunt 2 "meseriasi"..) sa le dea cineva si o busola, au tendinta sa confunde portile. mai ales jucatorul unchin... da niste autogoluri... imparabile !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Septembrie 2014, 03:50

grasul asta chiar juca binisor pana sa plece. sa vedem daca mai e in stare sa joace un meci..)) e cam obez..)

Vezi toate comentariile (201)
Comentează