FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE

E oficial! Reghecampf este noul antrenor al Stelei » Prima reacție a tehnicianului

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2015 21:23

Laurențiu Reghecampf a fost numit ca antrenor al Stelei, lucru confirmat de site-ul oficial al campioanei. Tehnicianul va fi prezentat mîine de la ora 13:00, la Mogoșoaia.

Alături de Reghecampf vor mai veni la Steaua și colaboratorii săi: Thomas Neubert, Anton Petrea, Cristinel Țermure și Florin Tene.

Noul antrenor al Stelei a oferit și prima declarație după revenirea pe banca echipei campioane.

"Spun doar atît pentru moment: Sînt fericit și mă simt bine! Principala noastră preocupare este acum să muncim foarte bine și să vorbim mai puțin. Forza Steaua", a zis Reghe pentru site-ul oficial al Stelei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (103)
atentu
atentu  •  04 Decembrie 2015, 08:24

Acum ramane de vazut ce va face Reghe in continuare la Steaua. Pentru ca staff-ul cu care a venit la Steaua este exact acelasi cu care a fost si in Arabia si la bulgari. Si nu se poate spune ca a rupt gura targului pe unde a umblat.Ba , dimpotriva ! Iar Steaua nu mai are jucatorii de acum cativa ani si nici Becali banii de atunci, dupa rateurile din Ch.L sau EL. Dupa cum am spus, sa vedem ce va urma, pentru ca daca nici Reghe n-o sa confirme ...

alexbibirica1
alexbibirica1  •  04 Decembrie 2015, 07:22
Postat de alexbibirica1 pe 04 Decembrie 2015, 07:18

si by the way...chiar daca a vent Reghe...premierul romaniei s-a declarat suporter infocat al echipei din stefan cel mare, sa vedeti d'acum incolo hotii din stefan cel mare !

dacian ciolos

alexbibirica1
alexbibirica1  •  04 Decembrie 2015, 07:18

si by the way...chiar daca a vent Reghe...premierul romaniei s-a declarat suporter infocat al echipei din stefan cel mare, sa vedeti d'acum incolo hotii din stefan cel mare !

Vezi toate comentariile (103)
Comentează