FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

E Rednic implicat în plecarea lui Fai în Belgia? Impresarul arată cu degetul: "E singurul care știe de transfer"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 20:07

Cristi Hossu, impresarul care l-a adus pe Fai la Dinamo, a lămurit problema transferului jucătorului dinamovist la Standard Liege.

"Săptămîna trecută m-am întîlnit cu oamenii din conducerea lui Dinamo, am discutat detaliile prelungirii. Acum am aflat din presă că Standard ar fi interesată. Eu nu știam, nici conducerea lui Dinamo nu știa. Singura echipă din Belgia cu care am discutat a fost Anderlecht, care a refuzat, spunînd că vrea un jucător mai bun.

Fai intră în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo și categoric va juca aici pînă la vară. Ce club ar plăti în momentul de față o sumă de bani, dacă jucătorul poate fi luat gratis din vară?", a declarat Cristi Hossu la Digisport.

Impresarul e convins că Rednic s-a implicat în mutarea lui Fai în Belgia și spune că el a avut ofertă pentru jucător de la FC Sion.

"Sînt 100% convins că Rednic vrea să îl îndrepte pe Fai către Standard. Credeți că Standard Liege și-ar fi luat fundaș dreapta tocmai de la Dinamo? După părerea mea, nu îl văd ca pe un un jucător de Standard, în acest moment. Pînă în momentul de față, singura ofertă pe care am primit-o eu, personal, a fost de la FC Sion, din Elveția. Oferta o dezavantaja pe Dinamo și ne avantaja pe mine și pe jucător, fiindcă se propunea să vină din vară", a mai spus Cristi Hossu.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (98)
guyencea
guyencea  •  09 Ianuarie 2016, 10:15
Postat de fotbalclubsfantulbecali pe 09 Ianuarie 2016, 03:07

FCSB FCSB FCSB FCSB FCSB

Da! fcsb MIZERIA Romaniei!

fotbalclubsfantulbecali
fotbalclubsfantulbecali  •  09 Ianuarie 2016, 03:07

FCSB FCSB FCSB FCSB FCSB

fangigi
fangigi  •  09 Ianuarie 2016, 01:58
Postat de John Milne pe 09 Ianuarie 2016, 00:54

***

Vad ca esti numai printre ei, cam dubios!:))))

Vezi toate comentariile (98)
Comentează