FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

E un idol în Giulești, dar îl trimite pe Șumudică la rivala de moarte: "Ce să facă dacă nu mai e Rapid? La FCSB poate face performanță"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 13:03

Lui Marius Șumudică îi va expira contractul cu Astra, la finalul acestui sezon, iar antrenorul este dorit de FCSB, dar și de alte echipe din străinătate.

Dani Coman, președintele Astrei, fost mare jucător pentru Rapid, a vorbit despre posibilitatea ca Șumudică să continue la echipa din Giurgiu, dar și despre șansele ca tehnicianul să ajungă la FCSB.

"Am avut câteva discuții cu Șumi despre o eventuală prelungire. Nu i-am prezentat niciun document oficial, dar probabil o vom face zilele următoare.

Din punct de vedere financiar, e clar că suntem mult față de ceea ce îi pot oferi alte echipe lui Șumi. Are variante și din străinătate, are variante și din campionatul intern.

Ce să facă dacă Rapidul nu mai există? Să se lase de antrenorat? El trebuie să se gândească la faptul că la Steaua poate face performanță. Nu știu dacă oamenii vor fi dezamăgiți, dar el trebuie să se gândească la el și la familia lui

Dacă vom ajunge la un numitor comun și va rămâne antrenorul echipei, atunci ne vom pune la masă și o să facem lotul pentru sezonul viitor. Dacă nu, va trebui să găsim variante, să aducem un antrenor și să facem o altă strategie", a spus Coman la TV Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
206708576511849
Stefan Pescariu  •  02 Mai 2017, 10:30

Comane, si tu ?! :(((

696253093853906
Ghita Florin  •  01 Mai 2017, 19:32

,,Bani'' Coman nu mai este de mult,,legenda'' in Giulesti,este un *** care a trecut pe la Rapid,ca de fapt multi altii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Mai 2017, 17:50

Bine i-au zis rapidistii: Bani Coman.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează