FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Echipa lui Dică, mai tare decât cea a lui Reghe și mult peste Steaua '86 » FCSB poate alinia două superechipe în lupta pentru titlu

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 16:07

După achiziţia lui Cristi Tănase, produsă ieri, Nicolae Dică are o echipă extrem de puternică la dispoziție.

FCSB poate alinia o a doua echipă completă, pe absolut toate posturile, o formaţie alcătuită din fotbalişti cu cotă foarte bună, cu meciuri în echipa naţională şi cu trofee de campioană în palmares.

FCSB: Fl. Niță - R.Benzar, Găman, Planici, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase- Gnohere 
FCSB 2: A. Vlad - Enache, Bălașa, Larie, Morais - Ov. Popescu, L. Filip - Teixeira, Cr. Tănase, Fl. Coman - Alibec

Nici cu Reghe nu era atât de bună

Titlul din 2012-2013 a fost câştigat de Steaua poate în maniera cea mai clară în ultimul deceniu. Dar nici măcar atunci, Reghecampf n-a avut la dispoziţie o echipă secundă la fel de valoroasă cum există acum.

Pe parcursul acelui sezon, la finalul căruia Steaua a terminat cu 16 puncte avans faţă de a doua clasată, formaţia B a arătat aşa: Stanca - Râpă, Martinovici, Gardoş, Pârvulescu - Prepeliţă, L. Filip - Tatu, G. Iancu, M. Costea - Ad. Rocha (Nikolici).

În '86 cu greu se găsea a doua echipă

În cel mai glorios sezon al Stelei, 1985-1986, când s-a câştigat Cupa Campionilor plus titlul de campioană şi a disputat şi finala Cupei României, Emeric Ienei s-a bazat în majoritatea meciurilor pe 15-16 jucători.

O echipă B ar putea arăta aşa: Stângaciu - D. Petrescu, Virgil Petcu, Leontin Stanciu, Weiszenbacher - Şt. Petcu, L. Bălan, Pistol, M. Alexandru - Radu II, Ceauşilă. În '85-'86, Steaua a disputat 48 de meciuri oficiale. În actualul sezon, FCSB are deja 34 de partide bifate şi mai are de jucat cel puţin 17 în sezonul de primăvară.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
adyy25
adyy25  •  23 Ianuarie 2018, 19:46

Cat de impresionant! Cum poate suna si echipa a doua. Multe adversare ar tanji dupa jucatori de acolo. Dar na, de unde atatia bani cum a dat becali pe coman, alibec, morais... Becali asta cam ce a vrut a luat. Cum sa nu fii fericit ca suporter al acestei echipe? Ma amuza ca mai vin cate unii cu clona, marca... mai baga o stramba la adresa lui Dica.....doar doar reusesc sa destabilizeze echipa ca sa mai existe o sansa si pentru ceilalti.

10202925648180625
Eugen Qy  •  23 Ianuarie 2018, 18:34

Titlul e partial valabil doar daca echipa din '86 ar juca acum cu aceasta echipa cu 32 de ani mai tanara !!!Si cinstit sa fiu ,sunt sanse ca meciul sa se termine la egalitate !!!

breitner
breitner  •  23 Ianuarie 2018, 18:08

Mai aveti multe *** prin "redactie" care scot din burta titluri si insira cuvinte?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează