FOTBAL  »  Superliga  »  CANTONAMENT

Echipa Stelei se reîntregește înaintea celui de-al doilea cantonament

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 14:48

Alex Chipciu a fost prezent astăzi la Institutul Național de Medicină Sportivă pentru a efectua vizita medicală.

Mijlocașul se va alătura lotului antrenat de Laurențiu Reghecampf pentru cel de-al doilea cantonament din această vară, care va avea loc în Olanda.

Chipciu a venit singur la testele medicale și nu a discutat cu reprezentanții presei, notează Digi Sport.

În Olanda vor pleca și restul steliștilor care au făcut parte din lotul echipei naționale pentru EURO: Adi Popa, Nicolae Stanciu și Mihai Pintilii.

Programul amicalelor Stelei din Olanda:

 6 iulie:  Steaua - NEC Nijmegen
8 iulie: Steaua - Charleroi
10 iulie: Steaua - FC Krylia Sovetov Samara
13 iulie: Steaua - PAOK Salonic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  30 Iunie 2016, 15:38

Ca stelist, astept ca echipa sa faca o f. buna pregatire in aceste cantonamente. Ca in fiecare iarna sau vara pleaca unii jucatori care nu s-au ridicat la nivelul cerintelor si vin altii care sa ...."plombeze" locurile ramase descoperite. Acum nu ne ramane decat sa ne intrebam: se vor adapta noile....transferuri-speranta la cerintele de obiectiv pe care FCSteaua le are in fiecare an ???(calificari in grupele europene, campionat, cupe). Speram.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează