FOTBAL  »  Superliga  »  CATASTROFĂ AVIATICĂ LA AMSTERDAM

Echipele româneşti care au fost în Antalya nu au avut probleme cu Turkish Airlines!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2009 00:00

Toate echipele de club româneşti care au efectuat cantonamente în Antalya în pauza competiţională au folosit serviciile Turkish Airlines. Nu s-a înregistrat nici o problemă, mia mult, preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, mărturisind că a fost foarte mulţumit de oferta companiei aviatice naţionale din Ţara Semilunei.

Printre echipele româneşti care au efectuat stagii de pregătire în Turcia se numără Steaua, Dinamo, Rapid, Universitatea Craiova, FC Braşov, Gloria Bistriţa sau Pandurii Tîrgu-Jiu.

O aeronavă a Turkish Airlines s-a prăbuşit în apropiere de aeroportul Schiphol din Amsterdam, bilanţul pînă în acest moment fiind de 9 morţi şi cîteva zeci de răniţi. Compania aviatică turcă se numără printre cele mai sigure din Europa aşa cum rezultă dintr-un sondaj realizat recent.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  25 Februarie 2009, 15:31

doamne,ce stire..chiar totul trebuie sa legati de fotbal?ce e asa de senzational ca nu au avut probleme pana acum?necazul se intampla o data.nu trebuie sa iti cada azi o roata,maine sa ti se deschida usa singura la avion ca sa ajungi sa te prabusesti vreodata.se intampla la case mari,asa ca nu mai tot dramatizati.voi faceti stiri din sport din orice

Vezi toate comentariile (1)
Comentează