FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TÂRGU JIU

Edi Iordănescu, aproape de despărțirea de Pandurii: "Șansele să mai rămân scad pe zi ce trece"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 10:24

Edi Iordănescu a terminat pe locul 3 cu Pandurii sezonul 2015-2016 și e dorit de mai multe formații, însă cea care-l vrea cel mai mult pare să fie CS U Craiova.

Tehnicianul gorjenilor spune că șansele să mai rămână la Pandurii devin tot mai mici și există posibilitatea plecării. Disensiunile au început din momentul în care au apărut primele probleme financiare la club.

"Chiar îmi doresc din toată inima să continui la Pandurii, însă e clar că șansele scad pe fiecare zi din păcate. «Uniți până la final, panduri în suflete»", a scris Edi Iordănescu pe contul său oficial de Facebook.

"Am văzut că am fost transferat prin toată Liga 1. Există interes din partea Craiovei, au fost discuții generale. Cred că s-ar putea crea un proiect frumos acolo, se construiește și un stadion nou. E prematur însă să vorbim, am mai avut discuții și cu alte echipe, însă prioritate au cei de la Târgu Jiu" Edi Iordănescu la Digi

Faptul că din cauza problemelor financiare clubul va pierde mai mulți jucători în acastă vară l-a făcut pe Edi Iordănescu să ia în calcul foarte serios plecarea de la Pandurii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  19 Mai 2016, 15:22

...dinamu o sa castige la TAS si o sa joace in Europa...

hehehehe
hehehehe  •  19 Mai 2016, 11:12

Bine ca s-au calificat in cupa uefa si acum se dezintegreaza.. vor pierde din primul tur preliminar. Mai pune-i si pe iasi sau pe craiova si e clar ca avem sanse mari sa strangem puncte la coeficient.. Maxim Astra va intra in grupele europa league si ce vor aduna pe acolo se va impartii la 4. Ne va intrece si Austria si Polonia cat de curand..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează