FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Edi Iordănescu așteaptă vești de la Becali: "Dacă-mi va face o ofertă, o voi lua serios în considerare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 12:43

Narcis Răducan, fostul colaborator al lui Edi Iordănescu, declarat zilele trecute că fostul antrenor al Pandurilor n-ar spune nu unei oferte venite de la Steaua.

Edi Iordănescu a confirmat spusele lui Răducan.

"El mă cunoaşte (n.r. Narcis Răducan). Am lucrat mai bine de un an împreună. Ştie cum gândesc, ştie cum lucrez şi ştie pasiunea pe care o am în meserie. Am fost şi sunt dispus să fac multe sacrificii în meserie şi aloc atît de mult timp cât e necesar.

Probabil că el a descoperit în mine şi în felul meu de a fi o persoană care e capabilă să producă rezultate la un club mare. Mă onorează aprecierea, dar nu pot să anticipez viitorul.

Dacă va veni pe viitor o ofertă de la Steaua, o voi lua serios în considerare, o voi analiza şi vom vedea ce va fi. Ţin foarte mult la principii. Sunt solide, bine structurate, înţeleg şi plusurile unei colaborări cu Steaua. E bine să nu mă hazardez", a declarat Edi Iordănescu pentru Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
976095972414440
Stanculescu Teodor  •  10 Decembrie 2016, 10:01

Berbecu, daca i-a mai ramas ceva minte in cap, ar toebui sa-l angajeze pe Edi iar pe "reghe' sa-l trimaita la echipa de juniori-daca are-. Asa are posibilitate sa scape de el mai ales daca poate sa-i rada si din salary pentru lipsa de performante.

itrobert
itrobert  •  10 Decembrie 2016, 01:41
Postat de max2009 pe 09 Decembrie 2016, 20:53

oricum reghe nu e antrenor, poate este edy cine stie

Distractiv acest "cine stie"... Daca si-ar propune sa aiba rezultate peste un cincinal, e OK sa stai sa vezi daca stie, dar astia vor rezultate maine dimineata :) Nu zicea marele lor patron dupa ce erau deja pe ultimul loc in grupa si jucasera cu toate celelalte echipe, ca se califica de pe primu' loc... Ma intreb cine mai are rabdare cu patronu', cu secundu', cu shefa lu' secundu'... Cred ca e singura echipa din tara cu ierarhii bazate pe cumetrii si shushanele... Aia se pupa bot in bot prin gardu' de sarma... [LOL]

max2009
max2009  •  09 Decembrie 2016, 20:53

oricum reghe nu e antrenor, poate este edy cine stie

Vezi toate comentariile (15)
Comentează