FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Edi Iordănescu, detalii despre stadiul negocierilor cu Astra » Jucătorul la care nu e dispus să renunțe

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 21:37

Edi Iordănescu consideră că Astra are un proiect de perspectivă, deși susține că nu a încheiat încă negocierile cu giurgiuvenii.

Dacă în ceea ce-l privește pe Budescu, tehnicianul nu poate face foarte multe pentru a-l păstra la echipă, Edi Iordănescu spune că ăși dorește ca Săpunaru să rămână la echipă încă un sezon.

"Mă interesează noul proiect de la Astra. Mi s-a promis și stabilitate financiară. Nu sunt oficial în cadrul clubului, există în continuare posibilitatea să nu ajung acolo. Echipa e la răscruce de drum, dar poate fi un proiect performant pe terment mediu și lung, iar ambițiile mele sunt mari.

Am vorbit cu Budescu, e un jucător special, cred că încă nu și-a atins potențialul maxim. Are acea clauză și e foarte greu de blocat. Zilele următoare va fi clarificată problema.

Săpunaru are o situație diferită de cea a lui Budescu. El mai are un an de contract și n-are clauză de reziliere. Dacă ajung la Astra, din punctul meu de vedere, Săpunaru nu va pleca de acolo un an de zile", a spus Edi Iordănescu la TV Sport ro.

Citește și: 

Becali a dat TOATE detaliile despre negocierile cu Budescu și Teixeira » Când așteaptă un răspuns

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
iosif..vs
iosif..vs  •  30 Mai 2017, 22:16

copilul batran eduard iordanescu este la fel de ticalos ca si tatal sau, generalul cashcheta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează